Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АСТРОХОРОСКОП ЗА 22.04 - 28.04.2021

ОВЕН

РАДОСТНА НОВИНА

Работа: През първата половина на седмицата очаквайте радостна новина за предстоящи приходи, които сте си заработили, но плащането се бавеше. Разчитайте на интуицията си и предприемайте само правилните действия, ако се готвите за начинания, защото сте склонни да се самозаблуждавате и да грешите. От понеделник не се товарете с чужди задачи заради желание да сте полезни. Помощта ви няма да бъде разбрана правилно. Анализирайте грешките си и ги коригирайте. Начинанията са печеливши. Дейни сте и не бива да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват.
Здраве: Доброто ви настроение се дължи и на стабилното ви здраве, ако не хапвате каквото намерите, бързайки към поредната делова среща. Не се преуморявайте.
Любов: Радвате се на споделени чувства, но самите вие трудно ще се решите на крачката към сериозно обвързване. Ако не сте семейни, е време да вземете решение за своето бъдеще.

ТЕЛЕЦ

ХАРМОНИЯ

Работа: Радвате се на хармония в отношенията, която ви зарежда с желание за активна работа. Обзети сте от творчески подем, от който ви съветвам да се възползвате на всяка цена. Не пропускайте да приемете предложенията за допълнителна доходна работа. Бъдете внимателни при провеждане на делови разговори, за да не пропуснете нещо съществено и полезно за вас. От понеделник сте колебливи и неуверени. Причините са странични, но повлияват на настроението ви така, че не ви се занимава дори със задълженията ви на работното място. Избягвайте деловите разговори. Не започвайте нови занимания.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сте внимателни, защото за поредна седмица сте податливи на инфекции, ако сте сред кихащи и хремави хора.
Любов: Не пропускайте да обсъдите идеите на любимите си хора за предстоящата поредица от празнични дни през следващия месец и да организирате почивката си.

БЛИЗНАЦИ

ЕМОЦИИ

Работа: Началото на седмицата е изпълнено с емоции, които ви е трудно да овладявате, защото сте в противоречие с предложенията на своите колеги. Не се впечатлявайте от критиката. Завършете вече започнати занимания. Интуицията ви се засилва. Не пропускайте да се възползвате от отличните възможности, които имате, работете активно и успехът ще е с вас, ако сте го заслужили. От понеделник не се отказвайте от започнатите задачи. Начинанията ви изискват търпение. Не разчитайте на нови запознанства, ако ги осъществят, да са предпазливи. Овладейте своята чувствителност.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не преяждате, не прекалявате с цигарите и алкохола. Знам, че няма да приемете забраните, но те ще ви помогнат да сте стабилни и заредени със енергия.
Любов: Вечер се усамотете и дори да сте много уморени, не отказвайте компанията на интимната си половинка. Не пропускайте романтичните мигове.

РАК

ПРОМЕНИ

Работа: Очаквайте промени, които не бива да превръщате в негативни. Ако в началото на седмицата сте старателни и усърдни, със сигурност ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на своите колеги. Отложете пътуванията, за да проведете разговори, свързани с назначаването ви на нова служебна позиция или дори за смяна на работното място. От понеделник наблегнете на социалните си занимания, но внимавайте със запознанствата и не се доверявайте на непознати хора само защото сте решили да блеснете със знанията си. Доверете се на интуицията си.
Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че може да се оплаквате от главоболие и проблеми със стомаха и жлъчката. Два дни на чай и плодове ще ви върнат самочувствието и ще изчистят кожата ви.
Любов: Типичната за вас импулсивност в чувствата днес може само да ви навреди. Бъдете внимателни и нежни с любимите си. Не ревнувайте.

ЛЪВ

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От първия ден на седмицата сте подложени на изкушението да се впуснете в нови делови запознанства. В същото време сте разколебани, борейки се с желанието да се усамотите. Вашата нервност води до материални загуби. Всички, които искат да регистрират своя фирма, могат да подготвят документите днес. От понеделник ви очакват много нови и спешни задачи, с които сте задължени да се справите. Слушайте интуицията си, за да предприемете правилните действия. Трудно ви е да оцените реалността, затова и сте по-често избухливи, отколкото спокойни, но рискувате да провалите начинанията.
Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това се пазете от прекалена активност в спортната зала и щадете сърцето си. Забравете за концентратите и си спестете проблеми с кръвното.
Любов: Запознанствата ви носят удоволствието на приятните разговори и нова любовна авантюра. Семейните разправии са заради нежеланието ви да разговаряте с половинката си.

ДЕВА

ПЛАНИРАНЕ

Работа: В началото на седмицата намерете време и направете плановете си за следващия месец. Професионалният успех няма да ви изостави въпреки трудностите на вашето работно място. Очаквайте закъснели финансови постъпления, но не бързайте да ги харчите. Тези от вас, които са предвидливи, ще се радват на успех и признание. От понеделник се радвате на положителни емоции. Общувате с хора, които са ви приятни и ви ласкаят. Не се поддавайте на тези ласкателства, защото ще претърпите загуби заради желанието си да сте щедри. Не разчитайте само на късмета си, за да не ви изневери точно когато не очаквате.
Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани и недоволни от себе си. Необходими са ви е почивка и отговорно отношение, особено ако сами си внушавате болести.
Любов: Вечер ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще оставят на заден план всички други задачи. Несемейните ще срещнат любовта.

ВЕЗНИ

ПРИХОДИ

Работа: Очаквайте добри приходи. Новите предложения преценете в детайли, преди да се хвалите. Приемете единствено тези задачи, които ще подобрят материалното ви състояние само чрез допълнителна работа. Не мислете за смяна на работното място. От понеделник обмислете новите си идеи и се отдайте на творчество. Начинанията отложете за друг ден въпреки намерението да ги стартирате. Служебните си задачи ще завършите в срок. Ще се почувствате обновени от успехите, които ще ви споходят. Осъществете полезни делови запознанства. Съдбата ви закриля. Чувствате се изпълнени с желание за работа.
Здраве: Здравето ви е изцяло зависимо от психическото ви състояние. От вас зависи да сте в хармония със самите себе си и да не се впечатлявате от злостта на хората.
Любов: От вас зависи да възстановите хармонията в семейството, която се опитват да рушат. Не пропускайте да бъдете вечер с любимите си хора, които ви очакват.

СКОРПИОН

ГЪВКАВОСТ

Работа: В началото на седмицата проявете гъвкавост и си наложете търпение, като овладеете емоциите си. Не си внушавайте провали на работното място или проблеми в отношенията с вашите колеги само защото сте надали ухо на слухове. Всички безработни днес на всяка цена да си потърсят работа или да се явят на интервю. От понеделник контактите, които ще осъществите, са много. Избягвайте доверяване на непознати хора. Предпазвайте се от рисковани начинания, които може да приемете, без да се замислите, заради увещанията на ваши познати. Преценявайте добре всяко предложение.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си, не прекалявате с алкохола и тлъстото месо, което не ви е любимо, но инатът този път ви вреди.
Любов: След работа се прибирайте у дома или се срещнете с интимните си партньори. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

НАЧИНАНИЯ

Работа: Имате много работа и намерение за начинания, но първите дни на седмицата не са подходящи за целта, защото сте напрегнати и нервни. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички. Нападателното поведение ви печели врагове. Постарайте се да не засягате колегите си, като им казвате, че не се справят с работата си. От понеделник не е изключено да ви изненада предложение за командировка извън страната. Преценете дали няма да нарушите финансовата си стабилност, защото част от разходите ще платите от джоба си. Промяната ще ви се отрази добре, но бъдете отговорни.
Здраве: Дали ще се радвате на добро здраве, зависи от вас. Често ще сте готови да си почивате с чаша концентрат и обилна вечеря, но така рискувате проблеми с кръвното налягане.
Любов: Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили. Ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство, но се пазете от разочарование.

КОЗИРОГ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: Имате шанс за нови професионални изяви, ако не се опитвате да заемете мястото на ваш колега и да го изместите по некоректен начин. С тези действия сривате собствения си авторитет. Няма как да получите признание, ако ви хванат, че сте използвали влиянието на странични хора. От понеделник трудности и неприятности, които сте предизвикали сами, са причина емоцията ви отново да победи разума и да се превърне в нападателно поведение и агресия. Постарайте се думите и постъпките ви да не изпреварват мисълта. На работното място ви липсва желание за работа, но сте длъжни да докажете, че сте перфектни въпреки трудностите.
Здраве: Стабилността на отношенията ви е гаранция за добро здраве. Бъдете умерени във всичко, за да си спестите проблеми. Не е полезно да се храните с месо.
Любов: Радвате се на хармония в личните отношения, ако не проявявате съмнения във верността на половинката си. Не се отказвайте от интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

НЕПРИЯТНОСТИ

Работа: През първите четири дни от седмицата се предпазвайте от нежелани срещи, лични и делови, ако имате усещането за заплаха и бъдещи неприятности. Подгответе се за много служебни задачи, които се налага да отхвърлите в срок. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да рискувате, за да не съжалявате за вложените пари. От понеделник пред вас се разкриват възможности за творчество и себеизява, стига да не сте импулсивни и непредсказуеми. Справяте се със задълженията си. Пътуванията ви носят удовлетворение. Докажете, че наистина сте склонни да вървите по своя път в професионално отношение.
Здраве: Здравето ви е нестабилно. Склонни сте към депресивни състояния. Изключете от менюто алкохола и животинските продукти. Податливи сте на инфекции.
Любов: Съветът ми е да не се вслушвате в клюките на ваши съседи и да не проявявате ревност, без да сте сигурни в изневярата на любимите си хора.

РИБИ

КАПРИЗИ

Работа: През първите дни на седмицата сте лениви, но бихте могли да се справите с възложените ви служебни задачи, ако не капризничите и не се оплаквате колко сте заети. Началниците ви няма да останат доволни, ако откажете помощ на колегите си. Не рискувайте. От понеделник във ваша полза е да стабилизирате постигнатото и да съхраните добрите професионални отношения. Съветвам ви да внимавате със запознанствата, делови и лични. Избягвайте прибързаните изводи само защото сте си създали погрешно впечатление от новите си делови познати. Не е изключено, вместо да заработите, да си създадете врагове.
Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола, защото сте притеснени и изнервени. Няма да ви помогне и да „оздрави психиката ви“.
Любов: Очаквайте запознанства, но може и неочаквано да се влюбите. Ако не сте семейни - това е вашият златен шанс. При семейните изневярата е причина за проблеми.