Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ

ДПС все още не е водила преговори с нито една партия за съставяне на правителство

"Прекият участник на тези акции край Росенец беше г-н Борисов и други негови изпълнители. Вижда се от кадрите и техните действия. Техните координирани действия с "Да, България" да не ги прехвърля към нас", каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след консултациите с президента Радев по повод вчерашното изказване на премиера Борисов, че действията на Христо Иванов от миналото лято край сараите на Ахмед Доган са "добре координирана акция с ДПС".

Разчитаме вота на избирателите като желание за промяна и от тази гледна точка няма да подкрепим предложено правителство от ГЕРБ или БСП. Бихме подкрепили ново правителство от новите партии, напомни отново Карадайъ.

Според него моделът на правене на политика, а именно омраза разделение и противопоставяне, арогантност, агресия в момента продължава от една парламентарна група в НС. Според нас този модел на правене на политика трябва да бъде промена. Това е заявката и на избирателите да възстановим нормалността и демокрацията, да дадем рестарт на държавността. Това е резултата на изборите, каза той но не посочи коя е тази партия.

"До сега не сме водили разговори за съставяне на правителсвто с нито една партия", добави още Карадайъ.