Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 16 април идейни предци на днешните български социалисти - комунистически безумци, избиват стотици невинни хора в центъра на София. Те взривяват Божи храм и под развалините му си отиват без време от живота деца и възрастни хора, военни, свещеници, учени, политици.

За да тероризира българския народ Българската комунистическа партия създава и финансира с пари от антихуманния Съветски съюз своя нелегална военно-терористична организация. Именно тя осъществява смъртоносния атентат в храма "Св.Неделя".

От този трагичен ден в българската история изминават 96 години. Но и днес с тревога констатираме, че част от българския народ не знае истината за тази трагедия и не почита жертвите на червения тероризъм. Нещо повече. Наши сънародници почитат терористите, палачите. Дълги години държавата ни се управляваше от престъпната организация БКП. Вчера, при откриването на новото 45-то Народно събрание, разбрах, че новосформираното мнозинство много скоро ще избере и новото правителство на България. Част от това мнозинство е БСП - партията наследник на престъпната организация БКП. Видях вчера в новия парламент и сдружаването на леви, либерали, популисти и зелени - новият "Отечествен фронт". Станахме свидетели и на реч на омразата, типична за комунистическия начин на говорене, омраза към различно мислещите, но и по-достойните.

И какъв само цинизъм! Партията съсипник на България - БСП, ще подкрепи новата власт на популистите и неокомунистите от "протестите", обслужвачите на знакови олигарси, крадци и бандити от прехода. Такава власт се задава в България. А това е повод да си спомним, че средствата за издръжка и въоръжаване на червените терористи взривили Божия храм в центъра на София преди 96 години, са дошли от Москва. Именно от болшевишката столица у нас са прехвърлени нелегално Христофор Интович Салнин („Осип“) и Иван Цолов Винаров. За наш национален срам, вторият терорист е родом от Плевен, член е на руската болшевишка партия, ченге от съветските тайни служби и полковник от „червената армия”. А за първия терорист самите руснаци признават, че е „диверсант и ликвидатор”.

През Черно море, по непълни данни, само в периода 1922–1925 г., за подпомагане на терористичната организация БКП от Съветския съюз са прехвърлени 800 винтовки, 500 револвера, 500 ръчни гранати, 150 килограма взрив. Комунистите терористи притежават в тайни складове още 1600 винтовки, 200 револвера, 25 картечници, 2 000 ръчни гранати и взривни устройства. За ръководене на терористичния атентат в София от Съветския съюз пристига и друг известен терорист, също офицер от „червената армия” – Михаил Малхазович Чхеидзе.

Добра дума заслужава правителството в оставка, че успя да прогони от страната руски шпиони. С интерес ще наблюдаваме действията в това отношение на новото българско правителство. Защото руските шпиони не са се свършили, нали?

Сред жертвите на кървавия терористичен акт - най-големият в света до 11 септември 2001 г., са герои на България, защитавали родината в Балканската и Първата световна война.

Но поуката!? Каква е поуката? Тя е само една: никога комунизъм, никога БСП на власт! Затова и много преди изборите обърнах внимание, че е възможно в парламента да влязат партии, които да си затворят очите и да се прегърнат с депутатите на БСП. Ще го направят заради властта, заради европейските пари. За популистките партии е ясно, че така ще постъпят. ДПС го е правило и не изключвам отново да го направи. Но нима ще го направи "Демократична България"? Вчера го направи. Гласува заедно с БСП и ДПС за избор на председател на Народното събрание. Сега очакваме да видим дали депутатите на тази шарена коалиция, афиширащи се като демократи, ще направят същото и при гласуването на правителство. И няма значение с какви думи биха оправдали това свое измекярство. Думите ги знаем - програми, фондове, закони и т.н. Много добре. Но защо с БСП?

Поклон пред невинните жертви на комунистическия тероризъм в България!