Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изкуствен ли е COVID-19? Опасна аномалия в природата или дизайнерски вирус, който обърна света наопаки? Въпрос за няколко трилиона долара, но все повече учени се опитват да открият истината. Тези дни един безспорно информиран човек като бившия директор на американските Центрове за контрол и превенция (СDC) Робърт Редфийлд заяви, че патогенът не се е зародил в прилепи.

"Аз продължавам да смятам, че най-вероятният произход на вируса в Ухан е лаборатория, от която той е бил изпуснат - заяви той. - Не е нещо необичайно респираторни вируси, подлагани на обработка в лаборатории, да заразят служител на лабораторията", каза Редфийлд.
Подобни подозрения, но със съществена американска намеса има д-р Дейвид Е. Мартин в неговия 250-страничен труд "Фаучи/Досие COVID-19".

В него той описва усилията на инфекционист номер едно на САЩ д-р Антъни Фаучи и д-р Ралф Барик от 2002 г. да създадат ваксина срещу ХИВ. За целта те патентоват стария SARS и започват експерименти с него. Тъй като не могат да правят експерименти с пациенти изместват част от проекта в Института по вирусология в Ухан. 

Същата теория разви в средата на миналата година и откривателя на вируса на ХИВ проф. Люк Монтание. В своя научен труд той аргументира тезата, че вирусът е лабораторен и е създаден, докато някой се е опитвал да създаде ваксина срещу ХИВ. 

Какви са доказателствата, четете тук и тук.