Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Въпреки опитите на безумците ваксинацията тръгна

Една книга трябва спешно да се преведе на български. Тя е на шведа Томас Ериксон и е световен бестселър. Нейното заглавие е малко дълго - “Заобиколен от идиоти. 4 типа на човешкото поведение, или как да разберем тези, които не могат да бъдат разбрани”. Като се гледа заглавието, май ще ни пасне и за конституция. И без това си търсехме нова. И едва ли ще има някой против.

Идиотията е вродена у някои. Тя е като майчиното им мляко.

Влизаш в

социалните

мрежи и започва

да тече

Като Ниагарския водопад, който ще бъде в бяло, зелено и червено за 3 март. Дори не пречи, че опорките останаха същите. Както преди месеци един болен от коронавирус “струваше” 2500 лева, сега всеки ваксиниран е 250 лева. И преди, и сега Мангъров е велик и непризнат световен учен, който в България е малтретиран. Толкова жестоко, че реши да стане политик.

Самолетите, които ръсеха вирус от небесата, ги приземихме, ама за сметка на това крием стотици умрели от иглите. Поне забравихме, че Бил Гейтс реши да ни чипира. Защото в крайна сметка България не му била толкова важна, но за сметка на това кирилизирал ваксините.

Но върхът на всичко, този Еверест на идиотията, бе въпросът към доц. Ангел Кунчев дали може да се прави секс между хора с различни ваксини, за да не се обърка нещо на генетично ниво. И в момента, когато отговори, веднага “информираните” сайтове цитираха само това.

Да, ваксината е лично решение. Заради такива решения успяхме да върнем някои болести, които отдавна трябваше да бъдат изтребени от лицето на Земята. Заради такива един куп от тези, които трябваше да минат първи, се назлъндисваха.

От 70 записани я

дойдат 10, я не.

Как така

българинът ще

се прецака?

Това не може да се случи.

До какво доведе цялата мръсна кампания срещу ваксинацията? До последно място в Европа по ваксинирани и до 2000 заразени на ден. Нито един от световните учени не каза, че се дава пълна гаранция. Но се забавя разпространението и заболяването минава по-леко.

И когато се извиха опашки от желаещи да бъдат ваксинирани, идиоти завиха на умряло. Царял пълен хаос, хората висели с дни и часове, ваксините свършили. Да, ваксини няма достатъчно. По една проста причина. Може да питате всеки тираджия, който се опитва да работи в Европа. Просто там хаосът е пълен. Особено с минаването на границите.

Всъщност българинът не е видял никакви мерки срещу короната. Нямахме вечерен час като в почти цяла Европа. Не ни трябваше мобилна апликация да отидем до магазина, както беше в Москва. Но

воят срещу

мерките бе

тройно по-силен

у нас

Най-силен бе от т.нар. развлекателен и ресторантьорски бизнес. А всичко бе сумирано в един репортаж по телевизията, когато собственик на заведение чистосърдечно си призна, че не е кандидатствал по някоя правителствена програма, защото “ще ми пратят един куп проверки”. Или преведено на нормален език, ще ми разкрият далаверата.

Но иначе държавата е виновна за всичко. Тя е виновна, че си хвърляме боклуците навсякъде.

Но когато се съберат в някое огромно сметище като това в Искъро край Своге, репортерки с широко отворени очи единствено питат: “Държавата кога ще вземе мерки да го изчисти?”.

Значи всеки хвърля, а България е нещо като тоалетна хартия или кухненска ролка - да забърше след теб.
Живеем си в развития социализъм и не ни се излиза от него.

Всичко трябва да
направят “те”,
длъжни са ни

Сега отново държавата е виновна, че сме на последно място по ваксинирани. Нищо, че опитахме безуспешно да ги сринем и тях.
Толкова имунолози в света едва ли има, колкото се събраха на едни 111 хиляди квадратни километра. Земя като една човешка длан.
То не бяха сравнения, то не бяха подмятания. В Сърбия едва ли не предлагали всичко като на шведска маса. Отиваш, сядаш и кеф ти “Спутник”, кеф ти “Путник”, кеф ти “Джокович”. У нас някакви измислени “Байонтек”, “АстраЗенека”, “Модерна”. Те, сърбите, срещу нас да тичат, пак не можем да ги стигнем.

Докато не ни
сервират
шведската маса
у поликлиниката,
нема да им
стъпим!

Аз реално искам от танзанийската ваксина, там няма коронавирус, оправиха се с молитви. Опа, напоследък и там се сдобиха с него.
А примерът не е далеч. Ей къде е Израел с много напреднала имунизационна кампания. Раздават “зелени паспорти” на ваксинираните, с които не важат различни ограничения в пандемията.
За нормален живот в условията на коронавирус спешно трябва да се отърсим от идиотията около нас. Иначе я оставяме залегнала в конституцията.