Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станаха точно 3 месеца или 90 дни от благотворителната ни акция да носим топли обяди на медиците от ковидните отделения в софийските болници. Да подкрепим най-вече морално тези, които са на супер предната линия в борбата с вирусите. Благодаря Ви, че Ви има и Hot Lunches For Bulgarian Hospitals започна на 16 ноември от няколко ентусиасти с големи сърца Svetla Parker и @Anne griffin за да се разшири до мащабна вълна на Доброто, която включи над 400 обяда носени всеки ден до 7 различни софийски болници.

Аз лично благодаря на всички, които се отзоваха и показаха, че сме нещо повече от съграждани, комшии и ходещи по едни същи тротоари, каращи колите си по едни и същи улици или пътуващи в едно и също метро.

Благодаря на TESY Bulgaria и на Emmanuel Totev, на Bilyana Christova и credissimo.bg - Кредисимо, на McDonald's България и Hristina Malchevska, на Doppelherz Bulgaria и Lilia Karamancheva, на фондация Caritas, на Leo Bianchi, който загуби татко си, но продължава да е с нас, на Ottimoda и Costiera Amalfitana, която загуби майка си, но тя продължава да е с нас, на Violina Ivanova и ONDA COFFEE BREAK, на актрисата Йоана Темелкова, която директно попита къде и как може да стане доброволка и продължава да е с нас.

Въпреки студа навън ето ни с Jordan Kuvandjiev на входа на Втора градска болница в София. Посрещна ни лично един от най-добрите лекари, които познават Ковида отлично - доктор Бросек Халил, заедно с главната сестра на болницата Емилия Милева и колежката й Румяна Радкова.

Много готини хора!!! С вас сме прекрасни!

На другата снимка сме пак с Данчо, съпругата му Katia Kuvandjieva и екипа им. Катя е сърцето на тяхното добро и която прочитайки един мой пост още през ноември миналата година реши да се включи и също вече около 3 месеца носи обяди на медиците. Катя и Данчо държат готиния ресторант Casa Viva. От своя страна те търсят спонсори за обядите и благодарят на Borovets Hills SPA Hotel, на водата "Балдаран", на Victoria Kesarovska, на Vanya Lambeva и на една тайнствена дама, която дарява средства, но предпочита тишината.

Стана дълъг пост, дано сте го дочелиии, но хората с добри сърца са много, супер сте всички!!!!!

90 дни солидарност! Бяхме забравили тази дума тук!

*Oт фейсбук!