Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мария Бакалова
Мария Бакалова

О, не. Започнаха някакви ужасни откровения в бг фейса кой бил първи насърчил Мария Бакалова, кой я бил окуражил, кой я бил всъщност препоръчал, кой я бил всъщност лично запознал с Юлиан Костов и после... Недейте, наистина.

Успехът на Мария Бакалова е успех на Мария Бакалова. На нейния талант и на нейната карма. Няма нужда от това. И друго си мисля- всички, които бяха потресени от липсата на “високо качество” у Борат 2... Ами да. Може и така да е, но киното винаги е било и ще бъде някаква лична емоция, в която основната роля все пак има зрителя.

То за него всъщност е измислено киното. (нищо че част от кино дейците у нас упорито твърдят, особено напоследък, че зрителите нямат значение ? ) Та когато публиката се развълнува и те вземе на ръце (а също и моментът, съдбата, политическата адженда дори, няма значение) и когато тази публика е навсякъде по света и когато и критиците усетят, че ролята ти вълнува и е в точното време на точното място- тогава с много талант и много късмет се ражда това, което днес празнуваме!

Go, go, Мария Бакалова!

Голямо си вдъхновение!

Благодаря за емоцията. ??

От фейсбук