Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Който да спечели парламентарните избори, ако има участие на ГЕРБ, президентът ще обяви правителството за задкулисно. Този човек иска да управлява страната. Той ще участва индиректно в изборите, като припознае някой от участниците. Някой ще каже, че приема програмата му. За да е ясно, че това са хората на президента", заяви доц. Стойчо Стойчев по Нова тв.

"Виждам Отровното трио в тази роля", допълни той.

"БСП са в сложна ситуация, защото в техните среди ще се дръпне подкрепа", каза още Стойчев. Според него има реален сблъсък между Радев и БСП, защото той залага на тотално нови хора. Това било ясно и от думите му, че няма да бъде кандидат на никого. Което му развързва ръцете за парламентарните избори.

"Не вярвам да има толкова експертиза във вътрешните работи на БСП от страна на Цвета Караянчева. Не мога да разбера тази превъзбуда от вчера. Който иска да смени модела трябва да спечели парламентарните избори. Да, президентската институция събра много енергия, но нищо не се промени. Трябва всичко да се съсредоточи в парламентарните избори", допълни Росен Карадимов.

"Корнелия Нинова ясно заяви, че темата президентски избори за БСП идва след парламентарните. Резултатът на парламентарните ще се повлияе на президентските", допълни той.

"В последните три години има една опозиционна партия и това е БСП. Каквото и да си говорим, Борисов и Нинова е основният сблъсък на изборите", каза още Карадимов. Според него във времена на криза винаги се появява нов играч. Но БСП е поставила твърди граници и има шансове да спечели. А и в условия на пандемия българинът ще заложи на познатото.