Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Млада жена е била ранена с нож в дома си в пазарджишкото село Злокучене от мъжа, с когото живеела на семейни начала, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Сигнал за инцидента бил подаден около 22 ч. в четвъртък от филиала на Спешна помощ в Септември, откъдето бил изпратен екип на произшествието.

Пристигналият на място медицински екип констатирал, че 23-годишна жена е с две прободни рани от нож в единия крак. Пострадалата била транспортирана до областната болница в Пазарджик, където и е оказана медицинска помощ и освободена за домашно лечение.

Започналото незабавно полицейско разследване установило, че автор на престъплението е 31-годишен мъж от пловдивското Ново село. Доскоро пострадалата живеела с него на семейни начала, но се скарали и тя се прибрала в родното си Злокучене.

В четвъртък вечерта мъжът пристигнал в селото, за да се сдобрят и да я отведе в Ново село. Вместо това между двамата отново избухнал скандал, мъжът извадил нож и промушил доскорошната си възлюбена. След това избягал от местопрестъплението и се укрил.

Полицията продължава издирвателните мероприятия.