Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александра Сърчаджиева бе в студиото на "Денят започва...". Кадър БНТ
Александра Сърчаджиева бе в студиото на "Денят започва...". Кадър БНТ

Никога не си правя равносметки, не пиша дълбоко сърцераздирателни неща. Това каза в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ актрисата и водеща Александра Сърчаджиева. Тя беше и водеща на новогодишната програма на БНТ, която се оказа най-гледаната.

"Обадиха ми се и хора от чужбина. Това се оказа много хубава и достойна програма. Забавлявах се изключително много. Радвам се, че получих тази покана, за мен беше изключително удоволствие, защото и моят път като водещ започна от БНТ. Беше много приятно за мен, много емоционално, носталгично, но и се забавлявах страшно много", сподели Александра.

Тя говори и за отношенията си с другия водещ на програмата Руслан Мъйнов, като заяви, че няма нищо странно те двамата да са на една сцена, защото винаги са били в добри отношения.

"Цялата жълта преса започна да се занимава с нас доста преди да се излъчи новогодишната програма. Аз не виждам какво странно има Александра и Руслан да бъдат заедно на една сцена, това не е нещо невиждано и нечувано, това са нормални неща, ние сме в прекрасни, чудесни взаимоотношения и това е било винаги. Никога не сме прекъсвали контакт или да сме били в някакви сложни взаимоотношения. Ние сме приятели и аз много обичам Руслан", каза още актрисата.

Тя сподели, че много обича телевизията и тази школа, която е имала като дете, е била изключителна и опитът, който е натрупала в БНТ, след това й е помогнал много в театъра. "Даже Ивайло Христов ме взе да играя в "Ножица трепач" заради предаването, което водех в БНТ", допълни тя.

Преди 2 години на 6 януари си отиде нейната половинка Иван Ласкин.

"Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман", каза Александра.