Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров вече мисли да създаде семейство.

Това призна българската звезда в тениса в интервю за Hello Monaco, но без да влиза в подробности за личния си живот. В момента той е гадже с Лолита Османова, дъщеря на руски богаташ от кавказки произход.

Димитров е имал контузия в стъпалото, която получи на турнира във Виена.Точно там Лола го гледаше от ложата. Той разкри, че в България вече работи фондация "Григор Димитров". Идеята му дошла още като малък, когато в родния Хасково бил на улицата с майка на връщане от уилище си и видял деца да протягат ръце през мрежа. Майка му Мария обяснила, че те са там, защото нямат родители. Но ако стане добър тенисист, ще може да им помага. 

"Ще помагаме повече, когато нещата се оправят", казва бившият номер 3 в света. 

Той споделя за старата си страст към високите скорости. ("Адреналинът трябва да излиза по някакъв начин"). Но вече има и друго хоби и събира стари модели автомобили. Запалил се е от времето, когато живееше в Лос Анджелис с Мария Шарапова.

"В Монако непрекъснато виждам стари и легендарни модели коли и е супер", казва Димитров, който събира и часовници.

До дни той вероятно ще има нов треньор. Аржентинецът Данте Ботини, с когото Кей Нишикори стана 4-и в света и игра финал на US Open, вече пътува за Ница и после за Монте Карло.

Григор не се е разделил официално с Кристиан Гро, но германецът не е с него по турнирите. Те бяха заедно в Калифорния в първите месеци на пандемията. После Димитров се върна в Европа, а Гро остана в САЩ, където живее. 

Григор Димитров и Кристиан Гро отдавна не пътуват заедно по турнири.
Григор Димитров и Кристиан Гро отдавна не пътуват заедно по турнири.