Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Здравко Димитров
Здравко Димитров

Операцията мина успешно, обяви във фейсбук кметът

Сериозно е счупването на рамото на кмета Здравко Димитров, причинено от падане днес преди обяд. В момента той е в операция в пловдивската болница "Пълмед". Откаран е по спешност, където е сформиран екип от ортопеди и травматолози, които извършват интервенцията, научи 24plovdiv.bg.

Заместниците на Димитров и хората от екипа му са притеснени и все още нямат информация за състоянието му. Казват, че им е неудобно да звънят и да разпитват, както и да се интересуват от последиците.

Предполагат, че Зико е паднал в Бойково, където е на домашно лечение. По всяка вероятност или се е спънал на стълбите, или някъде по баирите се е подхлъзнал, тъй като излизал да диша чист въздух, за да се възстановява след тежката пневмония, която изкара вследствие на коронавируса. Миналата седмица той беше изписан с 20 кг по-слаб.

Преди малко на стената на Здравко Димитров във фейсбук се появи следната информация. "Днес при наглед леко падане вкъщи нараних ръката си. При последващ преглед се оказа сериозно счупена. Направената операция мина успешно и се чувствам добре.
Благодаря на лекарите за своевременната реакция и на всички, които ми оказват подкрепа. Пазете се!", гласи текстът.

На този етап подчинените му  не се наемат с прогнози, тъй като не се знае колко ще продължи възстановителният период. "Много зле му тръгна", съчувстват му те.