Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Криминалисти арестуваха трима за грабежа на колелото в Северния парк

Трима младежи са задържани за побоя над 14-годишния Ивайло, чието колело отмъкнаха в четвъртък в Северния парк. Това съобщи баща му във фейсбук с благодарности към полицаите от 9 районно управление.

Престъплението е планирано и извършено от момчета на 14, 16 и 17 г., едно от които е познато на Ивайло. Точно то го примамило до Северния парк, където чакали другите двама, които го нападнали, пребили го с метални тръби и избягали с колелото му.

"Благодарим на Господ, че детето ни е живо. Вярваме, че силната му воля ще помогне да преодолее стреса от случилото се и ще продължи да е все така добър, всеотдаен и успешен във всяко негово начинание.

Скъпи родители, нека този инцидент, който завърши с щастлив край, ни накара да се замислим как възпитаваме децата си и какво ще оставим след себе си. Добрият пример на всеки от нас, вярата, разбирането, вниманието и подкрепата, която оказваме на нашите деца ще помогнат да изградим по-добро бъдеще. Поощрявайте децата си да вършат добро, да споделят, да не се страхуват, да следват мечтите си и да не се предават пред трудностите, с които ще се сблъскат", пише Иван Карджов.

Най-малкият от нападателите е освободен, но батковците остават в ареста с обвинения за грабежа.