Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МАРИЕЛА НОРДЕЛ
МАРИЕЛА НОРДЕЛ

Има една порода жени, към които съм алергична, въпреки че се считам за 100% жена, феминистките са ми върло неприятни и въобще съм против доказването колко "ние, жените сме супер и повече". Не понасям женичките, дето могат да прекарат цял ден, обсъждайки "дреШКИ", "червилЦА", "гримЧЕТА", "моИЧКИЯ", които обикалят безкрайно магазините, мерейки и гледайки боклуци, които я облекат един път, я - не... Полудявам, ако ме вкарат в "женска" компания - разни женоря се разметват из заведенията, пътуват заедно по екскурзии или просто се събират по домовете "по женски" и всяка носи няк'ва сготвена простотия...

Без мъже, просто ми е скучно! И не виждам никакъв смисъл в това деление на "мъже" и "жени". Нито те могат без нас, нито ние без тях, колкото и да се правим на независими и да се изхвърляме.

Бях 2-3 пъти в такива компании и за малко да приключат сбирките със смъртни случаи. Оттогава не ме канят, а и аз бягам, като чуя "събиране по женски". Чудя им се на тия, като почнат да се самонавиват "ама, знайш ли без мъже колко ни е добре!". На мене пък, не ми е хич добре - обичам мъжете! Те са забавни, готини, умни, щедри! Не мога да си представя живота без тях.

Наздраве за мъжете!

От фейсбук