Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тръмп за компромата с българката Мария: Борат е урод и никак не е смешен Саша Барън Коен като Борат

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че според него Саша Барън Коен, комедиантът, който стои зад филмите "Борат", е урод (a creep) и не е смешен.

Така той коментира ситуацията, при която 24-годишната българка Мария Бакалова се оказа ключов участник в размяната на удари под кръста между екипите на Доналд Тръмп и Джо Байдън.

Актрисата бе заснета в компрометираща ситуация в хотелска стая с адвоката на американския президент и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани. Сцената бе част от новия филм на британския актьор и комик Саша Барон Коен, добил световна известност с образа си на Борат от едноименната продукция, която направи през 2006 г. Джулиани твърди, че е станал жертва на "поръчков удар".

Снощи Тръмп разказа на репортерите на борда на президентския самолет "Еър форс 1", че не е знаел за случката с Джулиани.

"Но знаете ли, преди години той (Барън Коен) се опита да ме изиграе", каза Тръмп. "И аз бяха единственият, който каза: "Няма начин. Този тип е фалшив (No way. This guy is a phony guy.)''

"Не го намирам за смешен", казва Тръмп, добавяйки: "За мен той е урод''.
Тръмп се появява за кратко в шоуто на Ейч Би О (HBO) "Da Ali G Show'' през 2003 г., но побягва от интервюто с героя на Барън Коен - Али Джи, само след минута, припомня АП.