Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Саша Барън Коен като Борат
Саша Барън Коен като Борат

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че според него Саша Барън Коен, комедиантът, който стои зад филмите "Борат", е урод (a creep) и не е смешен.

Така той коментира ситуацията, при която 24-годишната българка Мария Бакалова се оказа ключов участник в размяната на удари под кръста между екипите на Доналд Тръмп и Джо Байдън.

Актрисата бе заснета в компрометираща ситуация в хотелска стая с адвоката на американския президент и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани. Сцената бе част от новия филм на британския актьор и комик Саша Барон Коен, добил световна известност с образа си на Борат от едноименната продукция, която направи през 2006 г. Джулиани твърди, че е станал жертва на "поръчков удар".

Снощи Тръмп разказа на репортерите на борда на президентския самолет "Еър форс 1", че не е знаел за случката с Джулиани.

"Но знаете ли, преди години той (Барън Коен) се опита да ме изиграе", каза Тръмп. "И аз бяха единственият, който каза: "Няма начин. Този тип е фалшив (No way. This guy is a phony guy.)''

"Не го намирам за смешен", казва Тръмп, добавяйки: "За мен той е урод''.
Тръмп се появява за кратко в шоуто на Ейч Би О (HBO) "Da Ali G Show'' през 2003 г., но побягва от интервюто с героя на Барън Коен - Али Джи, само след минута, припомня АП.