Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: ГЕРБ-Плевен
СНИМКА: ГЕРБ-Плевен

Неизвестни са строшили стъклата на автомобила на загубилия вота кандидат кмет от ГЕРБ в плевенското село Бохот Цветан Кънев през нощта срещу сряда. Изкривени са и джантите на колата. Предполага се, че автомобилът е удрян с метални пръти.

Кънев се натъкнал на пораженията сутринта, когато излязъл пред къщата си. Той незабавно подал сигнал в полицията. Направен е оглед на място, а Кънев е разпитан. Пред разследващите е заявил, че няма предположения за причините за криминалното посегателство, защото няма конфликти или неуредени взаимоотношения с никого.

Кънев загуби частичните местни изборите в Бохот преди седмици и затова недоумява каква е причината за посегателството върху имуществото му. Но смята, че мотивът може да е политическа саморазправа с него. Това съобщиха от ГЕРБ-Плевен в сряда. Областното ръководство на ГЕРБ–Плевен осъди остро криминалния акт и определи като недопустима подобна саморазправа с кандидат кмет.

Посегателството върху имущество на кандидат на ГЕРБ с цел сплашване или политическа саморазправа по никакъв начин няма да отслаби партийните структури на ГЕРБ както в областния център Плевен, така и в малките населени места на областта, пишат от ГЕРБ–Плевен в декларация до медиите.