Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Маринов ще преподава у нас.
Димитър Маринов ще преподава у нас.

Събирайки отговорите и на двата въпроса: "Какво е Актьорът?" и "Какъв е актьорът като Човек... или трябва да бъде?", се оказа че: "Актьорът е много специален Човек!" Но в детайлите на всеки отговор, се откриват любопитни факти. "Човек с даден талант за определен занаят, който изискава такъв Човек", "Човек, който дава на другите това, което те желаят и от което имат нужда","Човек, който образова и поучава","Човек, който просветлява и окуражава с даденостите си","Човек, който е обречен да вдъхновява и променя съзнанието и вярата на други за по-добро","Човек, който отвежда в магически свят на чудеса и помага на другите да чувстват, да обърнат внимание, да разберат, да осъзнаят и винаги да си тръгнат преродени след преживяното." И това са само няколко от детайлите...

За да си Актьорът, трябва да си първо този Човек!

Това го осъзнах отдавна. После го изпитвах ежедневно. И сега, аз съм отдаден да предам и преподавам този занаят Актьорски, какъвто е и винаги ще бъде!

Всеки един Актьор има своята уникална и неповторима Артистична форма на създаване, изразяване и представяне. Всеки Актьор си е своят собствен Човек с таланта, с който е дарен. Един единствен всред останалите!

"За да си добър Актьор, трябва да си по-добър Човек!"

*Димитър Маринов във фейсбук