Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Служители на Общинската полиция в Добрич установиха разпространител на наркотици, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При провеждане на специализирана операция в сряда служители на Общинската полиция забелязват две лица да изхвърлят на земята полиетиленово пликче, след което побягват.

След проведените оперативно-издирвателни мероприятия, лицата са открити. Един от задържаните признава, че пликчето съдържа суха тревна маса с тегло 2,2 грама и тя е негова. В апартамента на лицето са установени и иззети суха тревна маса с тегло около 40 грама, която реагира на марихуана, метамфетамин с тегло около 0,54 грама и електронна везна. Уведомена е Районна прокуратурата. Добрич. Образувано е бързо производство.

Пак в сряда автопатрул на Първо Районно управление на МВР-Добрич, спират за проверка лице от град Добрич, неизвестно на МВР. При извършената му проверка същият заявява, че носи в себе си суха тревна маса – марихуана и я предава доброволно. Тревната маса реагира на канабис и е с тегло 2 грама. Лицето е задържано и е образувано бързо производство.