Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МЛАДОЛИК: 70-годишният Паоло Бини се качва в луксозната френска лимузина.
МЛАДОЛИК: 70-годишният Паоло Бини се качва в луксозната френска лимузина.

 

ДОКАТО нашумялата режисьорка Мишел Бонев обикаля телевизии и се готви за премиерата на филма си "Сбогом, мамо", в апартамента є на столичния булевард "Витоша" търпеливо я чака 70-годишният є любим Паоло Бини.
Макар за пръв път в България, италианският индустриалец почти не излиза от вкъщи.
"Паоло е на 70 години, но изглежда доста по-млад, защото

много спортува

Индустриалец е и е добре финансово, защото е работил цял живот. Паоло пътува много", каза Бонев в интервю.

Дълго пазеният в тайна годеник е собственик на една от най-големите фирми в Италия, производителки на платове. В страната на модата това е изключително важен и проспериращ бизнес. Компанията му се казва "Илкат" и е основана през 1956 г. Централата е в италианския град Прато, а има офис и в Магенто.
Въпреки че по думите є Паоло обожава неизвестните туристически дестинации, италианецът изобщо не е обиколил забележителностите в столицата. Явно влюбеният Паоло очаква да мине премиерата на филма в България, за да имат повече време с Драгомира за разходки из страната. Мишел Бонев е горда, че Паоло е сред най-верните є почитатели. По нейни сметки любимият є е гледал лентата

над 70 пъти

"Работя по 16, по 18 часа. Така е от две години, откакто започнах филма "Сбогом, мамо". С Паоло нямаме време нито за вечеря в ресторант, нито за нищо", споделя в интервю Драгомира Бонева.
Думите є са силно преувеличени, провери фоторепортер на "168 часа". След участието є в телевизионно предаване в неделя Мишел Бонев се прибра в апартамента си. Пътува с луксозна френска лимузина. На всяка крачка я следват неотлъчно

шофьор и охрана

Остава в апартамента си близо час. Изнервени, охранителят и шофьорът я чакат, без да помръднат пред входа.
Мишел излиза от луксозния вход бързо. Неотлъчно по петите я следва Паоло Бини. Макар атлетичен, италианският индустриалец се задъхва сериозно, докато настига младата си спътница.
Двамата се отправят на романтична вечеря в един от най-лъскавите столични ресторанти. Миналата година в същия празнуваха венчавката си синът на Георги Първанов Владимир и съпругата му Цветанка.

 

Актрисата разклати министерства в две държави

 

АКТРИСАТА Драгомира Бонева, известна като Мишел Бонев, придоби популярност в България покрай посещението на 30-членна делегация, начело с министъра на културата Вежди Рашидов, във Венеция.
След като правителствата на България и на Италия така и не се уточниха кой плати за посещението, актрисата призна, че е поела по собствена воля разноските на делегацията.
"В такъв труден момент на световна криза реших да поема разходите, след като така и така съм отправила покана към Вежди Рашидов и артистите. Другите високопоставени гости пък се отзоваха по желание на италианския културен министър Сандро Бонди. Реших да платя, без дори да го предложа", обяснява Мишел Бонев.
В същото време италианската преса разпространи разговор между бившия вече културен министър Сандро Бонди и директора на биеналето, че Мишел Бонев иска да спечели награда и Силвио Берлускони є е обещал. Италианският премиер поздрави българката с любов и топлина чрез свой министър. След което опозицията поиска оставката и на Бонди, и на Берлускони, като в мотивите им беше и посещението на българската делегация във Венеция. Италианската държавна телевизия РАИ закупи правата за излъчване на филма на Мишел Бонев за 1 млн. евро.
"Откупихме правата на филма, защото дирекцията ни нареди. Това е положението", обяснява изпълнителният директор на "РАИ чинема" Катерина Д‚Амико.

 

"Сбогом, мамо" вдъхновен от Джей Лено

Мишел Бонев се похвали пред родни медии, че е давала интервю на големия американски водещ Джей Лено, като поканата била дошла от самия него.
"Разказах му живота си, след което той ме посъветва да направя филм и да изиграя главната роля в него. Така започнах да пиша сценарий, а той се превърна в книга", спомни си Мишел. Тя призна, че не е виждала майка си от 2000 година. Обяснява, че решила да изиграе ролята є във филма, за да я разбере.
"Разказах моята история, за да окуража младите хора, че могат да успеят въпреки всички трудности, които им поднася животът. Ако майка ми гледа сега филма, ще види всичко, което искам да є кажа", обяснява Мишел Бонев.


УСТРЕМ: Италианският производител на платове се задъхва, докато догони младата си любима.
УСТРЕМ: Италианският производител на платове се задъхва, докато догони младата си любима.
ГОСПОДАРКА: Драгомира Бонева дава изрични наставления на охранителя си.
ГОСПОДАРКА: Драгомира Бонева дава изрични наставления на охранителя си.
БЪБРИВА: Авторката на “Сбогом, мамо” обсъжда клюки с вярна дружка, докато годеникът є я чака в апартамента на “Витошка”.
БЪБРИВА: Авторката на “Сбогом, мамо” обсъжда клюки с вярна дружка, докато годеникът є я чака в апартамента на “Витошка”.
БЛИЗОСТ: Режисьорката прегръща гальовно актрисата Татяна Лолова.
БЛИЗОСТ: Режисьорката прегръща гальовно актрисата Татяна Лолова.
ЗАСЛУГА: Джей Лено пръв дава идеята на Мишел Бонев да напише сценарий за живота си.
ЗАСЛУГА: Джей Лено пръв дава идеята на Мишел Бонев да напише сценарий за живота си.