Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: Нови задачи

РАБОТА В началото на седмицата не се захващайте с нови задачи дори и в дома си. Нужна ви е помощ, но може да не я получите. Не са изключени измами заради ретроградното движение на Меркурий. Бъдете внимателни при провеждане на лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията. От понеделник се заемете с рутинните си задължения и отхвърлете изостаналите задачи, за да заслужите възхищението на колегите си, които са ви помолили да помогнете и на тях. Когато поднасяте идеите си, свързани със служебните ви задължения, сторете го така, че думите ви да бъдат възприети от колегите ви с лекота. Не е във ваша полза да се занимавате с търговия, защото сте губещи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с обилната храна и алкохола. Често наднорменото тегло ви вреди на добрата форма и е причина за главоболие.

ЛЮБОВ В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. В състояние сте да създадете проблеми, ако вечер сте прекалено мълчаливи.