Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

След сигнал и извършено разследване вчера на територията на Монтана и областта е проведена аналогична операция. В рамките на полицейските действия е извършено претърсване на частен дом в Лом, обитаван от 34-годишен местен жител.

На холна маса в жилището полицаите видели стъклена чиния с поставена в нея метална тръбичка, наподобяваща сламка и 0,81 г амфетамини на прах.

Намерени са още две полиетиленови пликчета – едното с 2,89 грама канабис, а другото – с 5 таблетки екстази, с тегло 2,03 грама. В механизма на разтегателен диван, проверяващите открили полиетиленов плик, съдържащ 2 пластмасови кутии - в едната 4,62-грамова бучка амфетамини, в другата – 1,74 грама суха зелена листна маса, канабис. Общото намерено количество по видове наркотични вещества е - 5,43 грама амфетамин, 2,03 грама екстази и 4,63 грама канабис.

От жилището е иззета и електронна везна. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.