Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИНКОГНИТО: Елена Петрова е неузнаваема без буйните си къдрици.
ИНКОГНИТО: Елена Петрова е неузнаваема без буйните си къдрици.

ЛЮБОПИТНИ минувачи едва разпознаха звездата от "Стъклен дом" Елена Петрова на столичния булевард "Витоша". Минути бяха нужни на зяпачите да познаят брюнетката, когато тя слизаше от лъскавия си автомобил, упътвайки се към бутик за маркови дрехи. Причината да не припознаят Боряна от нашумелия сериал с жената слязла от черния автомобил, бяха не само големите слънчеви очила, а най-вече дължината на косата на актрисата. Неясно защо Петрова значително е намалила дължината на прословутите си къдрици, по които мъжете въздишаха години наред.
След немного кратък престой в бутика и десетина премерени рокли, които я очакваха приготвени още при идването, звездата си тръгна доволна с голям хартиен плик в ръка. Прекосявайки почти целия град, тя се озова пред модерна напоследък дерматологична клиника, която е в голяма близост с частната улица и дома на сочения за лидер на българския "Октопод" Алексей Петров. Дамата не се бави много и минути по-късно, съпроводена от бурния вятър, се качва обратно в колата, държейки листове с изследвания от клиниката.

 

Без любов


ПО ВСИЧКО личи, че звездата на сериала "Стъклен дом" Елена Петрова е позанемарила любовния живот за сметка на работата и децата си. Близки до Петрова споделят, че след бурните последни месеци на миналата година, красавицата е понамалила темпото в любовта и скоро не е засичана в мъжка компания, въпреки неподплатените твърдения, че новата любов в живота на брюнетката е екранният й партньор Калин Врачански. В края на 2010 г. Елена бе заснета от папараци в интимни мигове с млад мъж. Слуховете веднага бързо намесиха гръцкия й съпруг Аристотелис Фотилас като главно действащо лице в историята - снимките били поръчка от милионера, за да успее при предстоящ развод да вземе децата на актрисата. Въпреки поредицата от неверни информации и интерпретации Петрова отказва коментар за семейните си отношения и максимално се концентрира върху работата си и отглеждането на малките Изабела и Александър, твърдят приятелите й.