Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Няма проблем с коронавируса, още на 19 март сме създали резервно министерство в мазето на сградата, което е оборудвано е с всичко необходимо, дори с кафене.  Хората са разделени на смени, не са се засичали един с друг, тъй че продължаваме нормалната си работа“.

Така министърът на екологията коментира пред „24 часа“ откритият служител със симптоми на корона вирусна инфекция, заради което се налага карантиниране на хората от ведомството му.

Става дума за жена, която почиства стаи. Още в събота я изолирахме, но не беше категорично ясно какво се случва. Въпреки това, спряхме хората да не работят два дни, всичко е дезинфекцирано и минаваме към режим на работа с „резервното министерство., разказа той.

Онези, които не могат да работят от вкъщи са долу, на подземния етаж, където работим по план. Продължава тестването на всички служители, вкл. и на мен, от вчера няма нито един с положителен тест, днес са взети проби от останалите. Ако има случаи, ще се карантинираме, всички контактни ще отидат в изолация, ще направим обеззаразяване, добави Димитров.