Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СПОМЕН: От машината за голове Гара Дембеле сега е останал единствено актива на нападателя.
СПОМЕН: От машината за голове Гара Дембеле сега е останал единствено актива на нападателя.
В "ЧЕРНО МОРЕ" са напомпани със самочувствие. Моряците отиват на "Герена", след като минаха като валяк през "Видима" в миналия кръг (5-0). Гостуването на "Левски" трябва да допълни страхотния подем в тима на Стефан Генов. Той се готви не само тъпкано да си върне за скандалното 2-3 във Варна през есента, но и евентуално да измести "Локо" (Сф) от 4-тото място. Все неща, които силно мотивират играчите.

В същото време нулевото равенство с "Миньор" лиши "сините" от илюзиите за титлата. За Ясен Петров нещата не вървят на добре и пернишката експедиция го доказа.

Погледнато статистически, нападението на "Левски" е най-слабата част в тима за сезона.
"Толкова си можем", по-мрачно от обикновено обобщава картината Георги Иванов.

Колкото и Гонзо да защитава Дембеле, пренасяйки упреците към крилата, французинът е бледо копие на машината за голове от есента. Той най-вероятно ще е голмайстор на първенството, но не и с попаденията му във втората половина.

Сравненията от миналата есен и сега са крайно тревожни. Най-дългата суша за нападателя през есента бе на 149 мин. Сега тя е 235 мин.! За 5 мача Дембеле има едва 2 гола. Тасевски е изгубен в играта, а французинът изглежда повече мисли за гаджета и трансфери, отколкото за пасовете на македонеца. Тройката Владович-Дембеле-Иса е като асинхронен мотор - работи, но без резултати.

Лоша прогноза

С подновяването на шампионата в. "168 часа" предвиди, че залогът на Дембеле може и да се окаже губещ. Поне за момента прогнозата е точна. Французинът едва ли ще заиграе както през есента и на Ясен Петров ще му се наложи да пере пешкира. Въпросът е кога точно?

:: Победа за "Левски" е задължителна, ако в тима не искат да треперят за опасно скъсяваща се дистанция на врага от Борисовата градина.

:: Ако Петров не направи радикални промени в нападението си, а Г. Илиев, Атанасов, Лазаров и Ратников запазят точния мерник от Севлиево, "Черно море" е на прага на победа №7.

::  ПРОГНОЗА: Трудна среща, в която "Левски" ще търси победата, но може да открие четвъртото равенство.