Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-накрая нещата си дойдоха по местата. Бойко Борисов призна, че е магьосник. Премиерът разкри истинската си същност при откриването на главния канализационен колектор в столичния квартал "Горна баня". Ако досега някой се е съмнявал в магическите способности на Борисов, вече може да е спокоен - премиерът ни е факир! Пак добре, че не се обяви за Исус Христос като един негов предшественик, но да не се отклоняваме от темата.
Фокусите Борисови виждаме всеки ден и колкото повече напредва мандатът, толкова по-сложни и смъртоносни стават те. И тук не говорим за трикчета като тези сутрин в здравното министерство да влиза един министър, а вечер да излиза друг. Нито дори за този днес да казваш едно, а утре да излиза точно обратното. Това са дреболии, които за факира Бойко са като НАП да проверява апартаментите на Цветан Цветанов. За тях той дори не тренира, а ги прави просто така - за радост на публиката. В момента сме свидетели на един доста по-смъртоносен фокус-бокус-бойкорокус. При него хем ще строим атомна централа, хем няма да я плащаме, хем ще печелим от нея, хем ще ни я правят руснаци, хем ЕС ще е доволен. Пред подобна абракадабра Дейвид Копърфилд изглежда като жалък шарлатанин от Женския пазар в София.
Другият фокус-бокус, който се задава, ще видим на изборите. На тях дори ще бъде по-интересно, защото ще имаме повече участници, тъмна стаичка и урни, в които да се извършват фокусите. За добавка ще получим и асистентката Фидосова, която ще предаде допълнителен колорит на събитието.
Въобще, чакат ни чудесни неща, веселба и забавление. Само ако може магьосникът ни премиер да ни научи и нас на някоя абракадабра, с която да си изкарваме хляба, че картофите, дето ги засяхме по негова препоръка, още не са покарали.