Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Скучаете в дните на извънредно положение? Нямате проблем, вземете новия брой на "Космос" и ще разберете от кога датира сблъсъкът на човечеството с епидемиите и как те са преобръщали хода на историята. 

С "Космос" ще успеете да влезете в обувките на космонавтите и да разберете какви трудности изпитват, когато се върнат от Международната космическа станция чрез темата - Рестарт: Мисия Земя.

В броя ще научите още:

Дали учените откриха къде е кодът в мозъка към съзнанието и подсъзнанието? Дали именно там не се крие тайната на нашите свръхспособности, за която учени като Никола Тесла и Дмитрий Менделеев намекваха в трудовете си. 

Ще се потопите в една афера от преди 5 столетия, с която великият Рафаело е наклеветен, че е умрял от секс.  В "Космос" ще откриете любопитни улики, че той може и да е отровен и е жертва на заговор, за да тръгнат поръчките от Ватикана към неговите конкуренти. 

Ще научите неизвестни подробности за евтаназията и че тя е една прекалено скъпа смърт. 

В новия брой ще видите колко прост е животът на индианците от Пиарасу и защо за тях не съществува понятие "околна среда", а само "нашата Майка-природа".

Ще разберете как се променя Ал Капоне в най-охранявания затвор  "Алкатрас" и защо според очевидци той става много по-нежен.

Ще разберете от първо лице защо прилепите са невинни за сегашната епидемия. И как от най-полезните бозайници за нашата цивилизация, ние с много усилия успяхме да ги превърнем в заплаха. 

С новия брой на "Космос" ви очаква и едно истинско приключение - по  горещите следи на съкровищата на тамплиерите.

Ще се запознаете и с неразказаната история на великия шампион Айртон Сена, а накрая ще научите кои са истинските бесове на великия Достоевски.