Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Йорданка Фандъкова. Снимка Архив
Йорданка Фандъкова. Снимка Архив

Специална група във вайбър за мерките срещу коронавируса пусна Столичната община. В #COVID-19 ежедневно ще споделяме важна информация, новини за обстановката в града и текущи мерки, които засягат гражданите на столицата. Всеки може да се включи в групата през този линк https://vb.me/COVID-19_Sofia и да покани и други свои приятели, написа във фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Официалната Viber общност за #COVID-19 на София е открита с безвъзмездното съдействие на столичния екип на Rakuten Viber в столицата и от общинското звеното по дигитализация, иновации и икономическо развитие.

"Информацията, която ще получавате е: съвети как да предпазваме себе си и околните от заразяване, новини относно мерките, предприети за борба с COVID-19 и информация за нови правила, засягащи жителите на София", обяснява Фандъкова.

Столичният кмет благодари на стартъп и ИТ компаниите в столицата, които от началото на извънредното положение предлагат идеи в помощ на гражданите и на управлението на града в кризисната ситуация.