Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ген. Венцислав Мутафчийски КАДЪР: БНТ
Ген. Венцислав Мутафчийски КАДЪР: БНТ

ДЪЛЖИМ ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ И ПРИЗНАНИЕ НА ЛЕКАРЯ, ПРОФЕСОРА, ВОЕННИЯ, Д-Р ВЕНЦИСЛАВ МУТАФЧИЙСКИ!

Не са много хората, запознати с дейноста на този изключително енергичен и всеотдаен Човек.

Участието ми в "Комисията по Отбрана" на Народното Събрание заедно с настоящия Министър на Отбраната ми даде възможноста да се запозная със сложния Медицински Комплекс, наречен Военно Медицинска Академия. Не случайно нейния НАЧАЛНИК се назначава с УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТА!

Ген. Мутафчийски е човек с огромни отговорности, ръководещ Военните Болници, Военно-полевите болници /при необходимост/, Отделението на НАТО, Военно-медицинското образование, Военните складови формирования и т.н. Отговарящ за огромна материална база и нейното опазване. Опростено казано, Министъра на Военното здравеопазване, Гражданската отбрана при военно положение.

Неуместни са подмятанията по негов адрес за изказ, униформа, водене на пресконференции. При това сериозно положение на Националното здравеопазване тази работа със сигурност няма да бъде свършена от иначе приятните шоумени Слави Трифонов или Емо Чолаков.

Модата на униформите на нашите военни са сиви и бозави, наследство от СССР с който трудно се разделяме. Хубаво би било да са с тъмнозеления цвят на Натовци и на шапките им да има българско лъвче. Но както виждаме, застроихме България с кичозни частни замъци, а армията ни е въоръжена с техника от Варшавския договор...

НЕКА ЦЕНИМ БЪЛГАРСКИТЕ ЕКСПЕРНИ КАДРИ!

Готови сме да се прекланяме пред чуждите, които с нищо не са па-добри, освен със страхотното си оборудване.

Не виждаме ли колко чужденци идват за да се лекуват в България. Еее, нямаме имена като Джоунс Хопкинс хоспитал, Клиниките Майо, Лангон хоспитал...Но имаме добри лекари!

ПОКЛОН ПРОФ.Д-Р ГЕН. МАЙОР МУТАФЧИЙСКИ!

Не ти е лесно, признание не търси. Все още търсим гробовете на Ботев и Левски...

Велик е Българина. Незнанието му дава огромно самочуствие!

От фейсбук