Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РЕШЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ съдия Андон Миталов да не се допуска да посещава САЩ, събуди промосковската глутница у нас да вие с пълен глас, че, видите ли, Америка се месела в Българската Съдебна Власт, раздавайки правосъдие през главата на нашенския Съд и грубо погазвала Българския национален суверинитет!

Уважаеми Дами и Господа Русофили, не демонстрирайте ЛИПСАТА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ПРАВНА КУЛТУРА!

РЕШЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ Е МОРАЛЕН, А НЕ СЪДЕБЕН АКТ! Не се занимавайте със съдебната власт по този повод! Департаментът не е Съд!

С това си действие се демонстрира нежеланието за дадено лице да посещава САЩ! Не се налагат решения, пряко засягащи вътрешно политически действия у нас Итересно е, защо нямаше реакция от страна на безбройните Малиновци и Шаренковци по повод награждаването "ни в клин, ни в ръкав" на откровения Руски шпионин Николай Малинов от Президента Владимир Путин?

Като Американофил споделям, че беше допусната грешка от страна на Американското Посолство предварително да се създаде голямо очакване за решението на Държавния Департамент за името на корумпираното лице. Не се очакваше решението за Съдията, а за съвсем други лица, потънали в далеч по-голяма корупция! На Американските ни приятели трябва да е ясно, че Българските и Американски ценности за корупция и морал се различават.

Желаейки от все сърце успех на Американските дипломати, бих ги посъветвал да се вслушват в мнението на по-широк кръг от хора, а не само в тези, издържани от Фондациите!

LET'S MAKE AMERICA REALLY GREAT AGAIN!

От фейсбук