Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За първи път яростно ми се приисква да участвам в Черешката на тортата, при условие, че съм в една група с тоталитарното внуче.
Не бих могла да бъда чак толкова свирепа, че да го отровя действително, освен с думи. Но бих имала възможност да му предизвикам освен словесния тормоз и трайно и мъчително надрискване от храната.
Добавило към дефектните гени на майчиния си род и наглата безпардонност на баща си, това династично отроче продължава да си живее като пиявица и до сега и да се оплаква как е страдало носталгично в Швейцария през младостта, но въпреки това ще махне дъщеричката си от тази гадна България при първа възможност. Как пък не се намери един на масата да го попита в Москва ли ще я захвърли!
На тези от вас , които умилени от чара на Малък Тошко ще ми възразят, че децата не са отговорни за делата на родителите си, ще кажа – да, но само тези, които съзнателно не са се възползвали от положението на предците си.
А Тошко, обременен от природата като пияница и изнасилвач, избягна затвора с „изгнание” в Швейцария при предишния режим. Екстрадиран след промените от Швейцария и принуден да полежи зад решетките, той там си поживя, като си пиеше в килията с осигурено шоу от балет .
За неосведомените ще кажа, че Тошко е собственик на 5 фирми.
Едната от тях е Стройпроект холдинг и идея си нямам откъде този бонвиван би могъл да има представа от строителство. Но пък и не му се е налагало да строи – фирмата има лиценз за търговия с оръжие! Негово притежание са и 80% от оръжейния завод Бергман в Търговище. Има ферма за отглеждане на щастливи кокошки /от всичко разбира това всестранно развито момче/ и друга за търговия с лизингови стоки , завод за производство на етернитови тръби. Всичките му бизнес предприятия не отчитат печалба и съответно плащане на някакви данъци, а само хиляди лева загуби. И въпреки това момчето миналата година успя да си купи частен самолет от Австрия. Дълбоко се съмнявам, че някой се е осмелил да му издаде сертификат за пилотиране, но и да има такъв, едва ли може да намери няколко часа на трезво просветление , за да лети и ползва услугите на личен пилот – с тарифа 5000 лв. на час в полет.
Приятно прекарване на компанията тази седмица. Засега от първи опит се оказа , че като начало са им спрели шампанското в лимузината, защото Тошко се нальосква още по време на пътуването към мероприятието.

От фейсбук