Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пред очите на случаен ловец е изгорял тази сутрин 32-годишният асеновградчанин  Борислав Ковачев. Сигналът е подаден в 7,20 часа в полицията в Асеновград. 

46-годишен пловдивчанин тръгнал с джипа си на лов, видял спряно БМВ на отбивката встрани от пътя между селата Лясково и Яворово. Ловецът забелязал, че от леката кола излиза дим и спрял, за да окаже помощ.

Радослав Ковачев, който се поля с бензин тази сутрин и се запали. Снимки: Личен профил във Фейсбук
Радослав Ковачев, който се поля с бензин тази сутрин и се запали. Снимки: Личен профил във Фейсбук

В този миг от БМВ-то излязъл човек, който се възпламенил пред ловджията. По думите му миришел на бензин. Пловдивчанинът изтичал до джипа си, взел пожарогасител и се опитал да спаси горящия мъж. На място пристигнала линейка, а лекарите констатирала смъртта му. Води се разследване за причините, като има няколко версии. Една от тях е проблеми от семейно-битов характер, посочва МВР.

 Борислав и съпругата му  се оженили в началото на тази година. На 8 януари във фейсбук профила на Ковачев са снимани с халките на ръцете си и има надпис: "Изгоряхме". Следват честитки за щастлив семеен живот.

Ден преди да посегне на живота си младият мъж е пуснал снимка със съпругата си, където двамата са в пловдивски ресторант. Борислав е написал:"Да имаш прекрасна жена до себе си, е прекрасно". 

Преди да пристъпи към фаталната крачка, Борислав написал писмо на любимата, която е козметичка в Асеновград.

Приятели и близки вече изказват съболезнования в профила му, където има траурна лента.

Борислав и жена му вчера са били на ресторант в Пловдив.
Борислав и жена му вчера са били на ресторант в Пловдив.

Борислав Ковачев
Борислав Ковачев