Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Партията на Марешки може и да подкрепи вота на недоверие към правителството. Това стана ясно след среща на "Воля" с инициаторите на вота на недоверие към правителството заради кризата с водата и боклука - БСП в парламента.

Изслушахме мотивите на БСП. Казаха ни интересни неща. Тепърва, ако такъв вот на недоверие бъде внесен, ще обсъдим конкретно. Мотивите са много повече от това, което те успяха да ни представят, коментира пред журналисти депутатката от "Воля" Кръстина Таскова. Според нея БСП работели с управляващите и си личало, защото ако финансовият министър Владислав Горанов кажел, че субсидията ще бъде намалена, социалистите можело и да оттеглят искането си за вота на недоверие.

Имахме продуктивен разговор. Продължи 50 минути, представихме мотивите си, коментира пък зам.-шефът на групата на БСП Драгомир Стойнев. Обясни, че депутатите на Марешки се съгласили с проблемите, които социалистите виждали и ги помолили за няколко дни да помислят.

"С независимите депутати мисля, че от днес може да ги наричаме - зависими", коментира той за среща с независимите депутати.