Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Издирват бивш полицай за експлозията във Варна. Заканвал се на бившата си жена, чийто апартамент е взривен Блокът, в който бе взривен апартамент СНИМКИ: Авторката

Бившият полицай Веселин Димитров, който обитавал взривения апартамент във Варна, се издирва в момента. Това потвърди окръжният прокурор на морската столица Красимир Конов. Открито е тялото на 53-годишната жена, която живеела в съседния апартамент, за съжаление тя е починала.

Адският взрив в бл. 302 във "Владиславо" разтърси квартала в 4.20 сутринта. По непотвърдена информация бившият полицай е взривил апартамента, който е собственост на жената, с която живеел на семейни начала. Двойката имала сериозни проблеми.

Според съседи жената се изнесла от жилището преди повече от месец, а от десетина дни 66-годишният мъж си изнасял багажа, но се заканвал на жената.

Със сигурност взривът не е предизвикан от бойлер или газова бутилка. Има няколко обгазени души, сред които и деца. 18 души са изведени, 7 души са настанени в болницата, 3 жени и 4 деца. Това съобщиха още от прокуратурата.