Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: инстаграм/ sussexroyal
СНИМКА: инстаграм/ sussexroyal

Приц Хари и Меган Маркъл направиха важно изявление за тяхното бъдеще като членове на кралското семейство.

Двойката обяви в инстаграм, че иска да живее като обикновено семейство. Те също така споделиха, че работят в посока на "финансова независимост". 

"След много месеци на размисъл и вътрешни анализи решихме да направим преход през тази година, като започнем да създаваме нова роля в тази институция", пише eonline.com. 

Ние възнамеряваме да отстъпим като „старши“ членове на Кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата “.

Именно с вашето насърчаване, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да направим тази промяна. Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, Общността и нашите патронажи“, продължава изявлението.

"Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност за кралската традиция, в която той се е родил, като същевременно ще предоставим на семейството ни пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новaта ни благотворителна кампания."

"Очакваме с нетърпение да споделим подробности за тази вълнуваща следваща стъпка след време, тъй като продължаваме да си сътрудничим с нейно величество кралицата, принца на Уелс, херцога на Кеймбридж и всички заинтересовани страни". Така Хари и Меган завършиха изявлението си. 

"Дотогава, моля, приемете най-дълбокото ни благодарност за постоянната ви подкрепа."