Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николай Банев е ползвал шофьора си Венцислав Генов за поставено лице във фирми, стана ясно на делото срещу бизнесмена, съпругата и майка му в Специализирания наказателен съд.
Генов нищо не разбирал от бизнес, но се съгласил да стане управител на "Партнърс Комерс" - едно от дружествата на фамилията. подписвал документи по нареждане на адвокатката на Банев Зорница Илиева. Мъжът разказа, че трябвало да прехвърли къщата на Баневи на някаква офшорка. Тя се води собственост на "Партнърс комерс". След това го направили и член на съвета на директорите на друга фирма, но Генов не се е занимавал с търговска дейност и нищо не знаел за дейността на фирмите. давали му заплата като шофьор от трето дружество - туристическтото "Русалка".

Той започнал работа в холдинга на николай Банев през 1994 година като пазач. Охранявал чейндж бюро. Шефът го харесал и го направил личен шофьор. това се случило през 2005 година. През 2014-а напуснал заради неразбирателнво, но пак се върнал. Нямал проблеми със семейството. давали му служебни пари, за да поддържа лимузината, която кара, както и да купува храна за Баневи. Бил доволен от службата си при тях.