Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Годината ще е добра за финансите ни, но във всичките си начинания трябва да подготвяме и план Б

Навлизаме в по-тежък цикъл, който ще изисква повече мобилизация, твърди Милена Иванова

Предстои ни една не особено лека година, за което свидетелства повторяемостта на числото 20 и поотделно на числата 2 и 0. От сбора се получава 4, което означава, че предстои година с път на живота четворка. Тоест, основните акценти ще са в търговията, информацията, отношенията между хората, доброто партньорство, обяснява Милена Иванова-ЕА, завършила езотерична нумерологична психология в Русия. Ще се прилага вече утвърден модел на работа, на бизнес, на мислене.

2020 ще е материално ориентирана година,

добра за финанси, защото четворката е материално число.

Много е вероятно повечето неща да се случват от втория път, ето защо е добре хората да си подготвят освен план А и план Б, защото не е изключено първоначалните им идеи да не се осъществят. 2019 г. беше последната свежа глътка и сега предстои един по-тежък цикъл, който ще изисква повече мобилизация. Въпреки това няма място за отчаяние, категорична е Милена Иванова-ЕА. Годината с път на живота 4 ще активира справяне с важни задачи на психологическо ниво. Четворката също така разрешава и проблеми, негативи, болести. Всеки спрямо личната си година ще ги преживее по различен начин. Мнозина ще отключат страхове, болести, а хронично болните може да имат по-сериозни проблеми. Със заболяванията хората ще трябва да се справят по-скоро на психологическо ниво, отколкото на физическо. Това се отнася предимно за тези, които не са си научили уроците на живота.

През 2020 може да се усетят

повече липси, недостиг, бедност и страх

Ще се наложи сами да преодоляваме предизвикателствата и няма да имаме много помощ свише. Тези, които са решителни и мобилизирани, имат по-големи шансове да успеят. В кармичен план годината се дава, за да се преборим с негативите и емоционалните си желания, да работим повече и по-упорито. Особено важно е да се помага на нуждаещите се. Основната цел е да се преодоляват страхове и комплекси. Това става с вода – миене, чистене, къпане, спа процедури, поливане, почивка на море. Но хората могат да се освобождават от напрежението и като плачат – сълзите ще го отмиват.

Възможно е всички страхове, които изплуват, да са свързани с предишни животи. Това е основният урок на четворката, но подобни неща ще се случват по-често на тези, които не са отработили начина си на мислене и на поведение. За личности, които се развиват и вървят напред в духовното си усъвършенстване, 2020 може да е много добра. В такива години или получаваме изпитания, които да ни вкарат в правия път, или бонуси и награди. Проблемът е, че ако не сме с правилното поведение, ни застрашава кармично разплащане, което става чрез страдание, мъка, раздяла, усещане за самота, психологическа атака.

Годината ще е подходяща за ремонтни дейности и обзавеждане. Ще процъфтява търговията с вещи втора употреба, със стари автомобили, техника, мебели, дрехи. През 2020 жените ще зачеват по-трудно, особено тези, които имат проблем със забременяването. От тази гледна точка може да се очаква нов бум в инвитро процедури.

През тази година ще е важно

да се придържаме към здравословното хранене

с пресни продукти, да водим разумен начин на живот и да си осигурим достатъчно сън. Добре е в менюто да присъстват повече плодове, зеленчуци с по-малко термична обработка, да се ограничат тестените, пържени и мазни ястия с много консерванти и дълъг срок на годност.

Годината няма да е много лека, но всеки ще я преживее по своему, според датата на раждане.

Родените на 1, 10, 19 и 28 число от всеки месец ще имат добра и активна година, без месеци на изпитания с изключение на родените на 28, при които има кармични месеци.

За тази група хора 2020 ще е наситена със социални дейности, срещи, командировки, кратки пътувания, както и с вероятност за женитба. Най-силните месеци за тях са януари, март, май, юли и септември, октомври и декември.

За родените на 28 число критичните месеци са януари, февруари, май, юни, октомври, ноември. Най-силните месеци, през които ще могат да реализират идеи и желания, са март (всичко, свързано с дома, семейство, хранителен бизнес), април (работа и запознанство), юли

шанс за женитба,

покупко-продажба на недвижими имоти, ремонтни дейности), септември ще е активен, с добра социална позиция и ако работата го налага, ще могат да се утвърдят в обществото, ще могат да се рекламират и популяризират. Декември разкрива пред тях материални възможности - да уреждат наследствени дела и други дълготрайни материални сделки.

При родените на 2, 11, 20 и 29 число ще има редуване и смяна на събития, настроение и действия. Цялата година за тази група ще е много добра с изключение на август месец, който е при кармичен кръст 5. Тоест, той ще е по-слаб в личен и работен план. И все пак, 2020 ще е по-слаба от 2019 и с по-малко възможности. Силен месец ще е януари. Той ще е подходящ за покупко-продажба на коли, електротехника, плануване на далечни пътувания в чужбина, обучение и всичко, свързано с телевизия и радио, маркетинг дейности и реклама.

Март ще е добър за работа

и утвърждаване на позиция в службата или приключване на някакъв стар проект, дълго отлаган и сега е назрял моментът да се завърши. Друг силен месец е октомври с подобна тенденция като януари, както и краят на годината. Декември също ще е добър, защото има голяма вероятност за победа, човек да се пребори с нещо, да отстоява позицията си, да покаже сила, да спечели конкурс или нещо подобно. Месецът ще е много добър за работа.

Родените на 3, 12, 21 и 30 число ще имат по-динамична година от 2019 и няма да се оплакват, че на тях нищо не им се случва. Нямат сериозни изпитания. Започват годината с добър аспект в личен и семеен план, с възможност за материални придобивки и трайни капиталовложения през януари. Най-силните им месеци ще са февруари, март, които ще са свързани с някакви новини, нов дом, нова работа, ново запознанство, възможен е и рестарт на целия живот. Май ще е с добри възможности, ще се появят нови шансове, ще са на точното място в точното време, съдбата ще им се усмихне и нещата ще им се получават по-лесно. За необвързаните има шанс за женитба, както и за зачеване и раждане. Юни е добър за пътувания в страната, за командировки, уреждане на документи по институции, съдебни дела, плащане на сметки. В този месец обаче трябва да се спазват правилата. През октомври могат да теглят кредити, да се правят трайни капиталовложения и ремонтни работи в дома. Подходящ е за годежи и сватби.

Ноември е време за градеж, за бизнес,

за създаване на контакти с хора и фирми, за дела, свързани със завод. Декември е месец и за нов дом.

Родените на 4, 13, 22 и 31 число ще имат по-спокойна година, отколкото през 2019 в работен план. Ще им се иска да свършат много неща, но няма да имат възможност за реализация докрай. Затова ще им се наложи да взимат решения и да действат спрямо ситуацията. Най-силните месеци с възможност за промяна по отношение на работата и извоюване на позиции са януари и октомври. Пътуванията в чужбина са възможни през август, а смяната на жилище и обзавеждане ще са възможни едва през декември. Критичен месец ще е юни, а май ще е подходящ за почивка и релакс.

Родените на 5, 14, 23 число ще имат хубава, активна година с възможност за ново начало, старт, промяна на семеен статус. Няма да имат месеци на изпитания. Януари, март и декември ще са най-силните им месеци. Януари е за ново начало, регистриране на фирма или начало на нов бизнес или друго, което да започнат отначало. Февруари е за проява на вече засято семе, т.е., ако преди време са започнали нещо, сега резултатите ще се проявят на практика. Март е за семейни придобивки, ново запознанство, женитба, късмет, леснина, шанс и помощ свише. Юни е за всичко, свързано с творчество, с обобщаване. Месецът ще е за подобряване на финансите на хора, които се занимават с изкуство, пеене, рисуване, музика, всичко, което е красиво. Той ще е активен, подходящ за пътуване и преживяване на щастие.

Родените на 15 няма да имат много добра година,

защото тя ще е наситена с много критични месеци - февруари, април, юли, август и ноември. Те са кармични, предназначени за изпитания. Всички жени, родени на 15-о число, не е добре да зачеват през тази година и особено през критичните месеци, алармира нумерологът.

Родените на 6 и 24 число ще имат по-слаба година от 2019. Започват 2020 активно, с акцент върху партньорство и взаимоотношения с хора. Най-силен и красив месец ще е май, с възможност за приятни преживявания, творчество и красота. През юни ще имат възможности за закупуване на кола, техника, обзавеждане и имот. Критични ще са април и август, които са за приключване на стари и застояли дела. През септември могат да започнат работа на ново място или нещо допълнително. Възможно е обновление на живота.

Родените на 7, 16 и 25 число ще имат добро начало и добър край на годината, но въпреки това не им е време за смяна на работното място или професията и започването на нов бизнес. Годината за тях ще е хубава, но трябва да се примирят до 2021 г. със сегашните колеги и партньори. За тях най-силните месеци за покупка на апартамент, решаване на семейни въпроси и женитба ще са януари и октомври.

Февруари е един от най-слабите месеци

Тогава се препоръчва профилактика на психическо и физическо здраве. Този месец може да е удачен и за медицински процедури и изследвания, посещение на лекар или започване на лечение.

Важните неща е добре да се отложат за по-нататък и да не се започват през февруари. Март ще е добър за пътувания, за дома и е отново социален месец. Май ще е подходящ за пътуване в чужбина и за закупуване на техника.

Жените, родени на 7 и 25 число, могат да заченат

през този месец. Август е подходящ за започване на нови инициативи, докато ноември ще е слаб месец.

Родените на 16 ще са в по-неудачна позиция от тези на 7 и 25, защото започват годината с кармичен месец, но от средата на 2020 ситуацията около тях ще се подобри. Всички останали неща важат и за тях, с изключение на месец януари, който ще е кармичен за тях.

Родените на 8, 17, 26 число ще имат слаб старт на годината. За родените на 26-и годината ще е по-лоша, защото ще имат 6 кармични месеца – януари, февруари, май, юни, октомври, ноември, т.е половината от 2020 ще е с кармични изпитания. За жените, родени на тази дата, дори не се препоръчва забременяване.

За родените на 8 и 17 число най-силен ще е май, в който ще имат възможност да получат това, което желаят. За жените възможността за зачеване ще е малка, но по-благоприятни ще са месеците май, юли и август. Родените и на трите числа ще имат усещане за забавяне на времето през годината.

Родените на 9, 18 и 27 число ще имат слаба, пасивна година. Животът ще преминава покрай тях. Съдбата няма да ги подлага на сериозни изпитания, но и няма да ги награждава с големи възможности. Силни месеци ще са януари и октомври. За купуване на кола, техника или дом благоприятен ще е декември. През останалите месеци ще е време на лутане и търсене на вярното решение. През септември ще е добре да се погрижат за здравето си.

Най-добра ще е годината за родените на 1, 10 и 19 число,

които ще имат възможност да постигнат големи успехи чрез повече работа, както и за тези на 5, 14 и 23 число, за които годината ще е изпъстрена с новости, различни активности и добри материални придобивки, обобщава Милена Иванова-ЕА. При останалите ще има редуване на събитията. Най-критична ще е годината за родените на 15, 16, 26 и 28 число, предупреждава тя.

38 критични дни през годината

За 2020 са общо 38, докато през 2019 имаше само 20 или почти наполовина по-малко. Това са дни с кармичен кръст, в които има забрана за различни дейности. Общият принцип е, че на такива дни не бива да се предприема нищо ново и важно като започване на работа, зачеване на дете, годеж, сватба, регистрация на фирма, подписвне на договори, покупко-продажба на имот. Всичко това е забранено на тези дни и те по-скоро са за почивка. В тези дни не бива да се клюкарства, не трябва да се карат партньорите, не бива да се подлива вода на други хора. Тогава сме подложени на изпитания, проверяват ни докъде сме стигнали в развитието си. Може да ни се случи нещо много хубаво, но и да ни се даде изпитание. Ако наблюдаваме какво ни се случва през тези дни, може да си направим равносметка къде сме и дали постъпваме правилно. Добре е да сме по-смирени.

През тези дни е добре да се довършва нещо, но ако се види, че работата не върви, по-добре да се остави за друг ден. В такива дни не бива да се предприемат далечни пътувания, защото вероятността нещо да се обърка е голяма - примерно може да се изгуби багажът, да бъде отложен полет, влакът да е с голямо закъснение и др. Важно е шофьорите да са по-внимателни и предпазливи.

Януари – 16, 26, 28

Февруари – 8, 15, 17, 26, 28

Март – няма критични дни, добър е за зачеване

Април – 6, 15, 24,25

Май – 26

Юни – 4, 8, 13, 22, 25, 26, 28,

Юли – 15

Август – 2, 6, 11, 15, 20, 24, 25 ,29

Септември – няма критични дни, добър е за зачеване

Октомври – 16, 26, 28

Ноември – 8,15, 17, 26 , 28

Декември – няма критични дни, добър е за зачеване

2020 ще даде възможност на хората, които са концентрирани, да стартират важни начинания, свързани с властта, политиката, договори, уреждане на въпроси, свързани с пари, както и за преориентация на международни отношения, дългосрочни договорености, които имат значение за поколенията. Ще има и финансови проблеми. Разгорещяват се страстите, всеки е социално ориентиран и показва позицията си, в търсене на онова, в което вярва. Вярата ще е много важна. Подобни години на 2020 са били 2002 и 2011.