Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЖЕЛАН: Стоян Златния се радва на вниманието на красиви жени.
ЖЕЛАН: Стоян Златния се радва на вниманието на красиви жени.

 

 

Един мъж, който изглежда така, сякаш току-що е обрал бижутериен магазин, весело се усмихва в компанията на няколко красиви жени.
Дамите очевидно се радват на компанията му и  дават вид да ревнуват една от друга. Кавалерът целият е  накичен със злато.

На врата му се поклащат няколко тежки ланци. Всичките му пръсти, дори и палците са украсени с пръстени. Името на мъжа е Стоян Стоянов. Но всички го знаят като Златния. Според запознати с потайностите на нощния живот в столицата, Златния отдавна е задминал рекорда на Христо Сираков, известен с прозвището Христо стоте манекенки.
"Спал съм с поне триста момичета от модния подиум.

Скоро си направих експеримент да проверя колко регистрации съм направил в хотела, където водя любовниците си. Оказа се, че са повече от триста. Там всички ме познават - от рецепционистката до последния пиколо. И как не, та аз съм най-редовният им клиент", разказва Стоян Златния.
Признава, че 90 на сто от месечните му разходи са за жени и забавления. Печели добре като съдружник във фирма за разпространение на филми и интернет услуги. Животът му е безкрайно забавление.

Стоянов е сред малкото хора, които не се оплакват от кризата. "Имам достатъчно пари и всички ги харча, за да си живея живота. Защото той е само един. Имам четири деца, най-малкият ми син е още бебе.

Сегашната ми жена знае, че правя секс и с други, но си мълчи. Тя е умна и е наясно, че това е единственият начин да ме задържи до себе си. Взех я още когато беше 18-годишна. Но и сега е страхотна мацка", казва Стоян Златния и вади от портфейла снимка на съпругата си. В същия момент до него седи поредното му завоевание - крехка девойка със свенлива усмивка.

Обяснява, че от време на време се кара на любимия си за честите изневери. Но в крайна сметка предпочита да е с него, когато има тази възможност.
Каква е рецептата да се свали красива манекенка? "Няма да ви лъжа, без пари не става", започва обяснението си Господин триста миски. "Започвам разговора обикновено най-приятелски и не съвсем директно. Няма да ме чуете да обиждам жена или да крещя. Никога не се случвало да удрям. Черпя с питие и давам да се разбере, че ако въпросното момиче реши да бъде с мен, мога да й помагам по най-различни начини. Включително и финансово. Но с проститутки не лягам. Давам пари, защото това ми доставя удоволствие.

Искам жената до мен да бъде винаги добре облечена, да има самочувствие", обяснява софийският Дон Жуан. Не крие, че победите му на нежния фронт започват сравнително късно. "За първи път правих секс, когато бях на 18 години. Който ви разказва за някакви подвизи на 14-15 години, според мен си измисля. На тази възраст си още дете. Трудно ще свършиш работа.

Правил съм го на най-различни места като по-млад. Но сега предпочитам луксозен хотел, отколкото някакви екстремни изживявания. Иначе си спомням как веднъж правех любов с едно момиче през пролетта на зелена поляна. Беше много приятно и двамата бяхме страшно възбудени. Оказа се, че сме легнали близо до жп линия. По едно време мина пътническия влак съвсем близо до нас.

Навън беше топло, по прозорците бяха застанали много хора. Повечето ни се радваха и дори ни махаха с ръце от вагоните", спомня си Стоян Златния.
Той не тъжи много по младите си години. Защото сега има възможност да си живее живота така, както иска. "Непрекъснато съм готов за забавления.

Не се уморявам, такъв е моят стил. Ако отида на някое тихо и спокойно място, просто ще полудея. Най-много обичам жените, хубавата напитка и компанията. Понякога харча с толкова широки пръсти, че свършвам парите. Но толкова много хора ме познават, че влизам в магазини, където вземам каквото ми трябва, без да плащам. Оправям сметката, когато имам възможност", казва Златния.
Стоян харесва всичките си завоевания, но признава, че с доста от манекенките няма какво толкова да си каже.

Повечето от тях говорели само за дрехи, гримове и бижута. Златния им угаждал, а те му се отблагодарявали, с каквото умеят най-добре. Опитният мъж не се заблуждава, че може да става дума за любов.

"Те искат да се забавляват, а аз плащам сметката за това. Питал съм ги дали правят секс с мен заради парите или защото ме харесват. Казват ми: И двете. Честно казано, не ме интересува особено дали ме лъжат или не", твърди Златния.
Обяснява, че често му се налага да прави секс по няколко пъти на ден с различни жени, за да може да насмогне на всички, желаещи да се разпишат при него. Така се получила и една от малкото леки засечки в кариерата му на сваляч.

"Преди обяд бях с една мацка. Следобяд трябваше да правя тройка с други две момичета. Едната от тях беше много студена. Не можеше да ме предразположи по никакъв начин. В този случай нещата не се получиха точно както трябва", признава Стоян.
Той не иска и да си помисли за момента, когато няма да може да прави секс по чисто технически причини. "Надявам се този ден да не дойде скоро.

Дотогава ще си харча парите по жени и ще си живея живота. Има хора, които си спят на парите. Имат милиони, но не могат да имат това, което аз имам. Съжалявам ги. Парите трябва да ни правят щастливи и да ги харчим, нали", риторично пита колоритният бохем.

 

Носи 1,5 кг злато      

Стоян Златния няма как да бъде сбъркан, където и да отиде. Той носи по себе си вериги и пръстени, които общо тежат над 1,5 кг злато. "Харесва ми да се отличавам от другите. Това е единствената причина да нося толкова много злато по себе си. Питали са ме дали не ми тежи толкова много метал, но ви уверявам, че това е доста приятен товар", казва Златния.
Преживял е и един опит за обир. "Искаха да ми вземат бижутата и доста голяма сума пари, които тогава носех в себе си. За щастие не успяха, но оттогава се движа с охрана", разкрива Стоян.

Христо Сираков е магнит за моделите

БИЗНЕСМЕНЪТ Христо Сираков се прочу с прякора Христо стоте манекенки. За неговите подвизи се носят легенди. Почти няма известен модел, за която да не се говори, че е минала през леглото на Сираков.
Почти няма светско събитие, ревю или конкурс за красота, които да минат без там да се появи Сираков. Бизнесменът често е споделял, че един мъж трябва да има пари, за да е успешен и със самочувствие. Твърди, че няма рецепта, по която да се спечели една жена. Според Сираков е важно да накараш една жена да се усмихва. Философията му напомня тази на Мерилин Монро, която казва: "Ако успееш да накараш една жена да се смее, можеш да я накараш да направи всичко."

 

Принцът на бохемите


"ПОХАРЧИХ страшно много пари за жени, алкохол и бързи коли. Останалите просто ги пропилях", казва великият северноирландски футболист Джордж Бест.
Всички хора по света, които се изживяват като бохеми, се прекланят пред него. Преди да си отиде от този свят, Джордж бе боготворен от феновете на "Манчестър Юнайтед". Днес е канонизиран като един от най-великите играчи, носили червената фланелка. За многобройните му връзки с красиви жени се носят легенди, за купоните със скъпо шампанско и тонове уиски също. Бест стана жертва на този стил на живот и почина от усложнения, свързани с прекалената употреба на алкохол.

 

ЕЛЕГАНТЕН: Сираков знае как да омайва дамите.
ЕЛЕГАНТЕН: Сираков знае как да омайва дамите.
Джордж Бест
Джордж Бест
СТИЛ: Всички пръсти на Златния са украсени.
СТИЛ: Всички пръсти на Златния са украсени.