Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"На елхата на Лондонската Даунинг стрийт 10 вече има българска коледна играчка."

Това написа първата дама Деси Радева във фейсбук. 

На приемите за лидерите на НАТО на британската кралица Елизабет в Бъкингамския дворец и в резиденцията на британския премиер Борис Джонсън на "Даунинг стрийт" 10 в Лондон съпругата на президента Румен Радев, Деси Радева, бе с един от любимите си тоалети на дизайнерката Невена Николова - NEVENA. Тя го облича за трети път на официално събитие. На двата приема всички гости бяха със същите дрехи, тъй като събитията бяха много близко едно до друго по време.

Преди Лондон, г-жа Радева бе със същата на рокля на официалното посещение в Йордания в края на миналата година и на приема за националния празник на Република България 3 март т.г. Роклята е изработена от френска дантела в цвят персийски пясък върху златисто розова сатенирана коприна. Дантелата е бродирана под форма, създавайки илюзия за безшевност на дрехата.

За снощния повод, за разлика от предишните, съпругата на българския президент избра да носи роклята без колан на талията, оставяйки основният акцента да пада върху деколтето, подчертано с триизмерни цветя, както и върху основния силует.

Със своя избор на вече видян тоалет г-жа Радева отново показа както отговорност към екологичния аспект на модата, така и различните възможности за носимост на една и съща елегантна дреха за дневен и вечерен повод. Съществена част от философията на Невена е винаги да подтиква и подкрепя клиентите си да мислят за перспективното ползване на тоалетите и държи това да бъде обсъдено при създаването им. Докато днес това е една от най-горещите теми в света на модата, принципът на устойчивото, етично поведение е основата на работата на НЕВЕНА от както марката е създадена преди 19 години.