Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кристиано Роналдо и Катя Авейро Снимка: Инстаграм (katiaaveirooficial)
Кристиано Роналдо и Катя Авейро Снимка: Инстаграм (katiaaveirooficial)

Сестрата на Кристиано Роналдо избухна с яростна тирада в социалните мрежи, след като Върджил ван Дайк се опита да се пошегува със звездата на "Юве" по време на церемонията за "Златната топка" снощи.

Ван Дайк, който остана втори в класацията с 203 гласа пред Роналдо, заяви, че не смята португалеца за конкуренция.

Защитникът на "Ливърпул", както и Меси, който грабна за рекордния шести път "Златната топка", присъстваха в Париж, но нападателят на "старата госпожа" не беше на церемонията. Той предпочете Милано, където спечели наградата за "Най-добър футболист" на Серия "А".

Попитан за отсъствието на Роналдо, Върджил отговори: "Защо? Той конкурент ли е ?". Именно тази шега предизвика гневната реакция на сестрата на Роналдо - Катя. Тя използва социалните мрежи, за да защити брат си.

"Виж сега, скъпи Върджил, там където отиваш, Кристиано вече е бил и даже се е връщал хиляди пъти. Както виждаш, скъпи ми Върджил, Роналдо е трикратен шампион в страната, в която ти играеш от дълги години насам, а все още не си докоснал титлата. Кристиано Роналдо беше най-добрият играч и голмайстор на този шампионат, където и ти играеш. Между другото, той дори беше по-млад от теб. 

След това, скъпи Върджил, Роналдо отиде и на други места и се превърна в най-великия играч в историята на "Реал" (Мадрид). Говори ли ти нещо този клуб, Върджил? Може би да, защото това е онзи клуб, с Кристиано в състава си, който те победи във финала на Шампионската лига. А от тези "Златни топки" Роналдо вече има пет, Върджил. И този същият Роналдо и съотборниците му от националния отбор победиха вашите "оранжеви" на финал. Тежко ли беше, Върджил? Съжаляваме.

И, скъпи Върджил, в един от най-неуспешните си периоди в кариерата, Кристиано Роналдо е спечелил повече трофеи от теб. Страхотно, нали?

Сега, Върджил, спечели титли, които са от значение, и тогава ще си поговорим. И когато натрупаш важни трофеи, ще седнеш на една маса с Кристиано. За мен Кристиано е и винаги ще бъде най-добрият футболист в света."

Рике Нойт и Върджил ван Дайк
Рике Нойт и Върджил ван Дайк