Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАДРИ: YouTube
КАДРИ: YouTube

Дългоочакваното завръщане на "Пусикет долс" породи вълна от критика, след като изпълнителките от женската поп група бяха обвинени, че са превърнали сцената на X Factor в стриптийз клуб при живото си изпълнение в събота вечер, съобщава "Мирър".

Никол Шерцингер е съдия в X Factor. Вчера тя се качи на сцената на музикалното предаване заедно с "Пусикет долс" - това е първото им съвместно изпълнение след близо 10-годишно прекъсване. 

Разгорещеното изпълнение обаче разгневи част от зрителската аудитория. 

"Отвратително и позорно. X Factor е семейно шоу, гледам го със 7-годишната си дъщеря, която също беше шокирана и отвратена като мен. Щом наричаш себе си модел за подражание, облечи си дрехи и порасни", коментира разгневен зрител.

"Не бих искала деца да гледат това... прилича на долнопробно стриптийз шоу. Боже, има време и място за това! Колко тъжно, че тези жени изпитват нужда да се обличат така, когато знаят, че деца гледат предаването. Ужас", реагира друг зрител. 

В британската телевизия е прието провокативни и неподходящи за деца материали да се излъчват след 21 ч. - до 5:30 ч. Изпълнението на "Пусикет долс" е излъчено преди 21:00 ч.

Други пък сметнаха, че "Пусикет долс" са направили прекрасно изпълнение и са предизвикали вълнение около предстоящото си турне.

По време на живото изпълнение Саймън Коуел - създателят на формата X Factor, аплодира момичетата от групата на крака.