Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радинела Чушева от София е новата Мис България. Конкурсът, организиран от Ирина Папазова и нейната агенция “Интерсаунд”, се състоя в четвъртък вечерта в София, а заедно с титлата красавицата получи правото да представи страната ни на световния финал “Мис Планет”. Последното му издание бе спечелено от миналогодишната носителка на приза за най-красива българка - Теодора Мудева, която предаде короната на своята наследничка.

По време на конкурса Румяна Данаилова от Варна спечели титлата “Мис България Глоуб”, второ и трето място спечелиха съответно Стелияна Иванова от Пловдив и Мария Попова от Асеновград.

Новата Мис България Радинела Чушева всъщност е

познато лице

от тв екрана

Зрителите я знаят като Ради, заедно с Лили и Диди бяха последните адреналинки в “Господари на ефира”. По време на тригодишния си престой в шоуто обаче Радинела бе с червена коса, сега вече е брюнетка и бе най-малката от трите.

23-годишната чаровница е завършила Румънския лицей в София. Майка ѝ я посъветвала да учи в това училище, защото малко хора в България владеят езика и има хляб в него. Освен това ще ѝ помогне, когато намери време да учи италиански. Освен румънски Радинела владее английски и испански. В момента учи магистратура по журналистика в УНСС. Когато започва да учи тази специалност, си мечтае да има собствена рубрика във вестник със съвети за красота или нещо свързано с кулинарията. Днес обаче готвенето вече не ѝ се струва толкова интересно и е преосмислила идеите си. Иска ѝ се да работи в телевизия и вече търси своето място в ефира. Надява се бъдещата ѝ работа да е свързана с мода, лайфстайл, политиката и икономиката са сфери, които изобщо не са ѝ интересни.

В “Господари на ефира” попада благодарение на перфектната си фигура и пластика. На 6-годишна възраст започва да тренира художествена гимнастика първо при Илияна Раева, след това при Нешка Робева. Заради тежкото натоварване и контузии се отказала от този спорт. По-късно се записва в група по стрийт денс. Паралелно с това ходи и на плуване. Сега поддържа форма с танци, пилатес, обича походите сред природата.

Явяването на конкурса “Мис България” съвсем не е първият ѝ досег до модата. Първите си крачки на подиума прави още като невръстно хлапе. Участва в ревюта с детски колекции, пробва се и в конкурсите за красота. През 2014 г. участва в “Мис Вселена България”, където печели второ място. След това се явява и на “Мис България”, но не е одобрена. “Може би съм била все още твърде малка. Но реших,

че няма да се откажа

и когато вече съм достатъчно подготвена, ще опитам отново”, разказва Радинела и допълва: “Много съм развълнувана, това е нова стъпка в живота ми и се надявам, че ми предстоят интересни преживявания”.

По време на конкурса, за да я подкрепят, с нея в залата са най-добрата ѝ приятелка и майка ѝ, която е начална учителка. Бащата на новата Мис България пък е мениджър в голяма компания. Има и брат, с три години по-голям от нея, който наскоро я направил леля. Отказва да споделя подробности за личния си живот, уточнява само, че не е омъжена и не е сгодена.

Както се случва след всеки избор на Мис България, и сега се появиха както положителни, така и негативни коментари в социалните мрежи. Упреците към Радинела са, че е увеличила бюста и устните си. “Очаквах, че ще има нападки. Тук сме с малко по-различно, остаряло мислене. Навън не се приема като нещо лошо да си направиш корекции. Аз също не виждам проблем в това, въпрос на вкус е. Пък и хиалуронът в устата се разгражда за шест месеца”, казва Радинела Чушева. Щастлива е, че наред със злобните коментари е получила и страшно много поздравления.

Новата
 Мис България и миналогодишната
 носителка на короната
 Теодора
 Мудева
 (вдясно)

СНИМКИ:
 РУМЯНА ТОНЕВА
Новата Мис България и миналогодишната носителка на короната Теодора Мудева (вдясно) СНИМКИ: РУМЯНА ТОНЕВА
Радинела (вляво) заедно с другите две адреналинки в “Господари на ефира”.

СНИМКИ: “ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА”
Радинела (вляво) заедно с другите две адреналинки в “Господари на ефира”. СНИМКИ: “ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА”
Ради три години танцува в тв шоуто.
Ради три години танцува в тв шоуто.

Радинела

е учила в

Румънския лицей в

София.

СНИМКА:

ЛИЧЕН АРХИВ
Радинела е учила в Румънския лицей в София. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ