Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КАДЪР: iTV
КАДЪР: iTV

Музикалната попикона Никол Шерцингер смени тенис звездата Григор Димитров с ръгбист от Лондон, с когото е видяна да вечеря по-рано тази седмица. Това инфомира The Sun по повод слуховете кой е новият близък до Никол.

Вътрешни източници на американското издание X Factor, където тя е жури и треньор, твърдят, че двамата са си чатили и флиртували, седмици преди 34-годишният ръгбист-певец да покани 41-годишната певица на среща. 

Казва се Том Еванс и участва в шоуто като част от музикална група. 

„Том е напълно в типажа на Никол. А от своя страна Том винаги е казвал, че Никол е една от най-красивите жени в света", разказват източници на ITV.

"Той си фантазираше за нея много преди да я срещне в шоуто. Първоначално беше доста нервен от това да започне нещо и да съсипе шансовете си за участието в предаването, но те имаха страхотна химия от самото начало. След седмици на безкрайни чатове, той най-накрая събра куража да я покани на вечеря". Близки на певицата добавят: "Никол заслужава да срещне някой прекрасен и всички се надяват, че това ще случи."

Новините за срещата им идват само 48 часа след като Том се закле да остане несемеен до края на предаването. Никол пък не загуби време да трупа похвали за Том и неговите партньори състезатели по ръгби. 

По време на старта на шоуто тя каза: „Тези момчета са горещи. Отскоро съм сингъл и съм готова да се смесвам."

Другият от журито Саймън Коуел се пошегува като й забрани да излиза повече със спортисти. Никол излизаше и с шампиона на формула 1 - Луис Хамилтън, уточнява The Sun.

На едно от изпълненията на групата, Шерцингер възкликва: "О, Боже, мога да го гледам цяла нощ! Искам само вие, момчета, да продължите, докато не можете повече! “

The Sun пишат и за връзката на Никол с първата ни ракета Григор Димитров: През 2015 Никол започна  връзка с 28-годишния българин Григор, полуфиналист на Уимбълдън и бивш световен №3. Те бяха заедно три години и половина и се разделиха в началото на тази година".