Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Пиксабей
Снимка: Пиксабей

Варненският районен съд остави в ареста 40-годишният Стоян И. с постоянна мярка за неотклонение задържане под стража за изключително гнусно престъпление. Районна прокуратура в морската столица е повдигнала обвинение срещу мъжа за изнасилване и то на родната му дъщеря, като "я принудил към това със сила и заплашване". След гнусната гавра момичето е направило опит да се самоубие.

Момичето останало да живее с майка си, след като родителите му се развели. На 1-и ноември тази година Стоян бил с 18-годишната си дъщеря в колата си, където започнал със заплахите. Завел момичето до магазина, след това със сила го завлякъл в мазата на къщата си. За да няма свидетели на сексуалното насилие, той качил дъщеря си в автомобила, извел я извън града и там я изнасилил. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив, тъй като 40-годишният мъж е осъждан вече за изнасилване.

40-годишният мъж е осъждан 3 пъти за тежки умишлени престъпления с влезли в сила присъди, две от които за изнасилване. Настоящото деяние, за което е привлечен като обвиняем, се явява извършено в условия на опасен рецидив, в изпитателния срок на предсрочно условно освобождаване през м. април от затвора, където е изтърпявал наказание по предходна присъда.