Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Полицията в Испания продължава да разследва смъртта на 43-годишният българин, чийто труп е намерен в канавка на път A-7176, който свързва Истан с Марбея. Българинът е прострелян 14 пъти, съобщава изданието "Малага днес". 

В петък - 25 октомври, нощта на убийството, той е излязъл да вечеря. Жена му се обадила в полицията в късните часове на събота, след като не успяла да се свърже с него. Мъжът е намерен мъртъв в неделя, на 27 октомври, часове след обаждането ѝ.

Мъжът е живеел със съпругата си в Испания от 3 години. Преди това са живели в Южна Африка. Засега версията за убийството е разчистване на сметки. Към момента няма задържани лица по случая.

Заради множеството рани аутопсията е продължила два дена. Предполага се, че тялото е било захвърлено в канавката, след като мъжът е бил застрелян.

От полицията съобщават, че месец по-рано е намерен трупът на друг мъж, отново захвърлен в канавката на път A-7 в Марбея. Жертвата е мъж на 39 години, испански гражданин. Разследващите посочват, че смъртта му е била насилствена, като най-вероятно отново става дума за разчистване на сметките.

Случаите на насилствена смърт в района на Коста дел Сол се свързват с местната мафия, отговорна за разпространението на наркотици.