Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Мъж, живеещ в агония, чакайки мъдрецът му да бъде изваден по НЗОК, се самоуби, след като казал на майка си, че вече е изпитал достатъчно болка.

Проверка установява, че Антъни Хоскинс от Саутхемптън, Великобритания, е в листата на чакащите, но майка му спестява, за да плати частна процедура по отстраняване на зъба, тъй като вижда колко е силна болката му, предаде "Мирър".

В изявление Ширли Хоскинс казва, че синът й започва да се оплаква от проблеми с мъдреца през януари. След преглед при зъболекар болката се засилва.

38-годишният работник в Агенцията по заетостта започва да приема големи дози обезболяващи. Майка му се старае да пести пари, за да успее да плати 1 500 паунда за премахването на мъдреца в частен кабинет.

Мъжът започва да пие още по-силни болкоуспокояващи и чаша уиски всяка вечер, за да се справи с болката, но през март споделя на майка си, че е "понесъл достатъчно се е мъчил". Тогава тя го успокоява като му казва, че вече е успяла да отдели 900 паунда и й трябват още само няколко седмици за цялата сума.

"Антъни беше нормален човек. Обичаше да играе компютърни игри и не е имал финансови затруднения. Плащаше си наема, не се бавеше със сметки и идваше да ме вижда всяка седмица", споделя майката за сина си.

"Антъни намери покой и няма да страда повече", добавя тя. "Най-тъжното е, че ми струва почти същото да го погреба, колкото е и ваденето на зъб в частен кабинет".

38-годишният мъж е намерен мъртъв в апартамента си на 3-ти април, след като полиция разби вратата заради опасения на майка му за неговото състояние. Тя споделила, че не го е чувала от няколко дни, а предходната седмица се прибрал с болки от работа.

Банкова разписка в дома му показва, че е превишил кредита си с 3 000 паунда. Разследващи разбират, че често искал допълнителни работни часове през последните седмици от живота си.

 Според доктор в областта Антъни Хоскинс последно е посетил зъболекарски кабинет през август 2018 г. с оплаквания от болки.

Патолог е установил, че причината за смъртта е обесване.