Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Относителното технологично изоставане на Европа - особено в авангардните технологии е факт, по който не се спори. Като прибавим новите трудности в развитието на трансатлантическите отношения - както търговски, така и в сферата на сигурността, като прибавим нарастващите предизвикателства пред сигурността на Европа пред лицето на арогантни нововъздигащи се стари империи, като прибавим необходимостта от по-успешна вътрешна итеграция...

Европа изглежда като континент и общност, която трябва да се справя със сериозни предизвикателства. Вместо това обаче Старият континент и водещите страни в европейското обединение се занимават с ексцентричните капризи на едно ново европейско левичарство, което арогантно бута своите нови идеологически приоритети като водещи за дневния ред на европейското обединение. Хайде, нека да направим пътуването със самолет отново лукс за малцина. Хайде, да направим месото и други стоки от първа необходимост предмети на луксозна употреба, защото Гретините глупости на търкалета трябва да станат правила на всеобщо поведение.

Дайте да спрем да създаваме нови поколения деца - защото много цапат природата. Когато Господ иска да накаже някого, първо му взима акъла. Левичарските климатични претенции, заедно с всички други атрибути на левичарския идеологически fashion ще ни теглят силно към дъното, докато нови световни сили - като Китай и една преосмисляща ролите си Америка - ще продъжат да се състезават без наше участие. През 20 век ние в източна Европа освободихме пролетариата - цъфнахме и вързахме.

Хайде сега всички европейци вкупом да освободим климата, да премахнем двуполовото сексуално робство, да се откажем от всяка традиция, която ни е дала сили и ценности да бъдем това, което сме, да дадем на държавата отново право да събира данъци за всичко, което ни дойде на ума - за да спасява света от кошмарите на тези, които наследиха борците за свобода на пролетариата. Не е ли по-добре да направим разумна разлика между екологията и идеологията - може би ние от Изтока на Европа можем да направим по-добре това от тези на Запад, които не са преживели катастрофите на идеологическата диктатура.

От фейсбук