Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фенове нацисти винаги е имало и винаги ще има. Те от дълги години работят по поръчка. Обслужват всеки, който плаща. От погрома на парламента през 1997 година, през нарковойните и наркоразпространението, в които бяха и все още са свръхактивни, до протестите, на които днес се вклиняват като мутри в черно, за да внушат, че каузата е порочна и зад нея стоят тъмни сили.

Феновете нацисти са използвани в годините у нас и от политически сили, и от актуалните към момента икономически кръгове. Всеки, който има кеш и е мутра по душа без естетически задръжки, ползва момчетата в черно. Има лоши хора, които са постоянно абонирани за нацистките агитки. Средата в България в момента е чудесна за съществуването им.

Големият въпрос тук е какво правеше тази пасмина на националния стадион?

Нали от 15 години не спираме да повтаряме как са решили проблемите с футболните хулигани държави като Великобритания? Нали ни заболяха устите да говорим за софтуерите за лицево разпознаване, за качествен контрол на входовете на стадиона, за забраните за влизане на футболни мачове? Защо толкова години само говорим, а нищо не правим?

Къде беше футболният съюз, къде беше полицията по време на мача? Фенове нацисти има и в други държави в Западна Европа, но те или не са допускани на стадионите, или са извеждани безкомпромисно оттам. И в Италия има подобни изстъпления. Почват 30 кретена да крещят и да вилнеят в сектора, веднага ги наобикалят 30 карабинери и ги изкарват навън.

У нас футболният съюз е изпаднал от години в кома. То се видя от катастрофалния резултат и от статистиката за мача. А полицията не е достатъчно активна, причина за което е и самата схема за управление на футбола и глупавите и неефективни мерки за ограничаване на хулиганството.

Въведохме преди години някакви стюарди, които трябваше да въдворяват ред по стадионите, но те или са по-мили от стюардеси, или са от най-големите мутри от агитката, които, естествено, няма как да вървят срещу природата си. Дори сега твърдят, че и стюарди са участвали в расистката простотия на мача с Англия, което е повече от логично.

Невежи и прости хора управляват от години футболния съюз. Върху тях не се упражнява достатъчно силен обществен натиск и затова нищо хубаво не се случва – нито като футбол, нито като феърплей. Представете си какво дъно сме ударили, за да се разплаче Христо Стоичков в телевизионен ефир заради резила с Англия – и заради резултата, и заради простаците в черно.

А решенията ги знаят всички. Трябва само желание и воля да се въведат стъпка по стъпка. Но това не може да се случи с нелепи хора във футболния съюз и без силен натиск от обществото. Нацистите в агитката въобще не трябва да стъпват на стадиона. А извън стадиона трябва да бъдат следени и разследвани от полицията, защото се занимават с престъпления, които трябва да се наказват съгласно закона.

Това е начинът да бъдат заличени. Това е червеният картон за тях.

А иначе България със сигурност не е нацистка държава. И точно англичаните да ни говорят за расизъм и за изстъпления, не е никак удачно. И това го знаят не само камериерките в Слънчев бряг и населението в бившите британски колонии...