Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тялото е един сложен механизъм, състоящ се от много системи и елементи, които работят в синхрон и с различен интензитет през етапите от живота.

Пример е опорно-двигателната система - изключително важна за нормалното съществуване на всеки човек. Тя се състои от стотици кости, множество сухожилия, стави и мускули, работещи заедно за осъществяването на нашата воля. Движението е неизменна част от живота ни, но все пак полагаме специални грижи за тази съвършена система главно след травма или при вече напреднал стадий на нейното захабяване.

Всъщност всеки трябва да полага грижи за костите, ставите, сухожилията и мускулите си. Те работят, като постоянно се разрушават, обновяват и заздравяват. Човешкият скелет на възрастен човек се е възобновил напълно в рамките на 7 до 10 години; ставите постоянно се трият и изграждат наново; мускулните нишки се късат при голямо натоварване и заздравяват, за да са още по-силни и издържливи. Това са естествени цикли, които се случват в ежедневните функции на тялото. Ние можем да ги подпомагаме чрез движение и правилно хранене, но понякога това не е достатъчно.

За съжаление, с напредване на възрастта или в следствие на заболявания и травми тези процеси се нарушават. С напредване на възрастта ставите започват да се износват както и други компоненти от опорно-двигателната система, тъй като тялото вече не произвежда или абсорбира достатъчно от елементите, нужни за обновителния процес.

Навярно на голяма част от читателите болките, които възникват в следствие на тези нарушения са им познати.

За радост, екипа на Botanic разработи ForFlex - изцяло натурален продукт, който съдържа глюкозамин хидрохлорид, джинджифил и босвелия. Тези три компонента имат заздравяващ, възстановяващ и обезболяващ ефект.

Глюкозамин хидрохлорид е най-лесно усвояемата форма от организма. Глюкозаминът във ForFlex е от растителен източник, за разлика от този от ракообразни, което го прави подходящ за хора с алергии или постещи. Глюкозаминът е важен за организма, защото именно протеогликаните (глюкозамин и захариди) са структурните елементи на ставите, като освен това глюкозаминът участва пряко и непряко в изграждането на ставните повърхности, костна тъкан, сухожилия, мускули, вени, артерии, сърдечни клапи и други. Освен това този елемент намалява ненужното рушене и регулира ставните течности.

Босвелията има силна изявено противовъзпалително действие. Това е много важно при болните стави, тъй като подуванията и допълнителният натиск водят до още по-голяма болка. Екстрактът от босвелия има действие, сходно с това на нестероидните противовъзпалителни средства.

Екстрактът от джинджифил допълва противовъзпалителния ефект на босвелията, като освен това има и бокоуспокояващо действие.

ForFlex предлага цялостна грижа за ставите и опорно-двигателната система, като чрез три таблетки дневно си набавяте нужния глюкозамин, което подпомага изграждането на стави, сухожилия и т.н. Босвелията и джинджифилът успокояват вече възникнали болезнени и неприятни състояния. Екстрактите във ForFlex са стандартизирани по активни вещества, а глюкозаминът е съобразно американската фармакопея, което гарантира качеството и позитивния ефект на продукта.

ForFlex се препоръчва за хора в напреднала възраст, за спортуващи, за хора подложени на тежък физически труд, за хора, възстановяващи се след травма, или за хора, които не си набавят достатъчно глюкозамин поради начин на хранене. Можете да намерите в аптеките и без рецепта или онлайн на www.botanic.cc

ForFlex (ФорФлекс) - за здрави стави!