Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За първи път от години ГЕРБ няма да прави предизборно мероприятие в зала „Арена Армеец“, научи „24 часа“.

Понеже партията на Бойко Борисов иска политическите формации да получават държавна субсидия от само 1 лев на глас, кампанията на управляващите ще е скромна - без много плакати и билбордове, и с участие само в регионалните медии. Лидерът е категоричен - кандидатите трябва да показват само направеното от ГЕРБ и да се срещат очи в очи с избирателите - нищо друго не е нужно.

В столичните медии ще участва само кандидатът за София Йорданка Фандъкова. Тя самата ще открие кампанията си в неделя по обяд от малка сцена пред служебния вход на НДК. Поканени са граждани и малко гости, като мероприятието ще е семпло, твърдят запознати.

В цялата страна кампаниите на ГЕРБ ще започват с молебени в черкви и манастири - за здраве и успех.

По-впечатляващо откриване се очертава само в Добрич, където от местната структура са поканили родопския оркестър „100 каба гайди“. От всяка входна артерия на града ще тръгнат лъчи от по няколко гайдари и танцьори, придружени от младежи на ГЕРБ, които ще канят хората на концерт в центъра на града по повод откриването на кампанията на кандидат-кмета на ГЕРБ Диана Иванова. Всички музиканти ще се придвижват към офиса на партията, откъдето, веднъж събрали се, ще тръгнат заедно в шествие към сцената на площада.