Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

34-годишен мъж от Асеновград е задържан за управление на автомобил под въздействието на марихуана и за държане на халюциногенни гъби. Мъжът е хванат от полицейски патрул в местността "Хайдушки поляни" докато управлява лек автомобил "Опел Зафира" с пловдивска регистрация. Водачът не е дал кръвна проба.

Извършено е претърсване и изземване на лекия автомобил, управляван от лицето Х.Г. на 34 години от гр. Асеновград, при което под предна дясна седалка е намерен и иззет буркан, съдържащ диворастящи халюциногенни гъби.

Същия ден и час в условията на неотложност е извършена проверка в лек автомобил марка "Мерцедес Ц220" с пловдивска регистрация, паркиран на общински път в местността "Хайдушки поляни", землище на с. Момчиловци. В автомобила е имало двама пътници на 29 години и на 30 години от гр. Пловдив.

При претърсването са намерени и иззети високорискови наркотични вещества - суха тревна маса – едно пакетче с бруто тегло 1,33 грама, и още едно с бруто тегло 54,73 грама, реагиращи на марихуана след тестване с полеви наркотест. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.